WORTEL VERPAKKINGSOPLOSSINGEN

COMPLETE VERPAKKINGSOPLOSSINGEN VOOR WORTELEN

COMPLETE VERPAKKINGS-OPLOSSINGEN VOOR WORTELEN

Snackworteltjes in een ready to eat zakje, geraspte wortelen in een hutspotlijn, een regenboog wortelmix in een mooie plastic schaal met een flowpack of topseal. Bij JASA is het allemaal mogelijk. Want JASA is al jarenlang expert en voorloper op het gebied van het verpakken van wortelen. Zowel voor horizontale als verticale verpakkingslijnen en voor verschillende verpakkingen in diverse maten, bent u bij JASA aan het juiste adres. Een groot voordeel van de verpakkingslijnen van JASA: uw wortelen worden snel en nauwkeurig afgewogen met carrousel of lineaire wegers, waardoor u  minimale overgewichten heeft. JASA levert én installeert de complete wortellijn: van de aanvoer van de producten, tot het wegen, verpakken van de schalen en al dan niet gerobotiseerd vullen van omdozen of pallets.

MEER WETEN OVER JASA'S
VERPAKKINGSLIJNEN VOOR WORTELEN?

MEER WETEN OVER JASA'S
VERPAKKINGS-LIJNEN VOOR WORTELEN?

Ontwerp je complete verpakkingslijn met één partner

Nauwkeurige razendsnelle wegers, minimale overgewichten

Hygiënisch design;
snel en makkelijk te reinigen

Uw wortelen worden razendsnel gewogen en verpakt

WORTELEN:
ALLE SOORTEN EN MATEN NAAR UW WENS VERPAKT

WORTELEN: ALLE SOORTEN EN MATEN NAAR UW WENS VERPAKT

Van geschrapte worteltjes tot winterpenen en een regenboogmix met verschillende kleuren wortelen, de diversiteit van wortelen is groot. De ene wortel gaat in een ready-to-eat verpakking, de ander in een grootverpakking. De ene keer worden wortels in zakjes verpakt, de andere keer in schalen. Hier zijn de verpakkingslijnen van JASA op ingericht; zo divers als het aanbod aan wortelen is, zo divers is het aanbod aan passende verpakkingen en zo flexibel zijn de verpakkingslijnen van JASA. U wisselt snel en eenvoudig tussen verschillende verpakkingsmaterialen, verpakkingsvormen en verschillende gewichten. De wortelen worden allemaal automatisch en zeer nauwkeurig gewogen, met een minimale productweggave. Die flexibiliteit doet niets af aan de snelheid; uw wortelen worden razendsnel verpakt. 

Meer weten over de verpakkingsoplossingen voor wortelen van JASA? Hier leest u er meer over, of neem contact op, we beantwoorden graag al uw vragen!

COMPLETE VERPAKKINGS-LIJNEN VOOR WORTELEN

COMPLETE VERPAKKINGSLIJNEN VOOR WORTELEN

Bent u op zoek naar een horizontale verpakkingslijn, of is een verticale verpakkingslijn geschikter voor uw wortelen? In alle gevallen kunt u bij JASA terecht voor uw complete verpakkingsoplossing. Afhankelijk van uw verpakkingsvraag bekijkt JASA of uw lijn kan worden uitgebreid met de beste opties. Mogelijkheden hierin zijn onder andere: een zeer nauwkeurige hogesnelheidsweger, vulstations, ontnesters, dekselaars en bijbehorende transportbaan. Bij deze complete verpakkingslijn wordt ook gekeken naar de gewenste maten en geschikte verpakkingsoplossing; bedrukt of onbedrukt folie, labels of actiestickers, met de complete verpakkingslijnen van JASA is het allemaal mogelijk. 

VOORDELEN VAN EEN VERPAKKINGSLIJN
VAN JASA VOOR WORTELEN

NAUWKEURIG AFWEGEN
ONDERHOUDS- EN GEBRUIKS-VRIENDELIJK
ROESTVRIJ STAAL
HYGIËNISCH DESIGN; SNEL EN EN MAKKELIJK TE REINIGEN
BETROUWBARE VERPAKKINGSLIJN

ONZE KLANTEN

NEEM CONTACT OP

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer