JASA VERTICAAL

Universele verpakkingsmachines van eenvoudige pillow bags tot complexe verpakkingen.

Vertical Packaging Solutions


JASA verpakkingsmachines zijn snel, efficiënt, hygiënisch en flexibel inzetbaar. De volledig roestvrijstalen verticale verpakkers zijn voor veel producten en verpakkingen in de voedselindustrie inzetbaar. JASA’s verticale verpakkingsmachines worden dagelijks voor meer dan 10.000 verschillende verpakkingen gebruikt. Door constant met klanten in gesprek te blijven blijft JASA innoveren. Daardoor bent u verzekerd van de beste, nieuwste en meest innovatieve verpakkingsoplossingen.

JASA staat bekend om de ontwikkeling van diverse noviteiten in de verpakkingsindustrie, bijvoorbeeld de Quick-Pack en de multicompartment verpakkingen op de verticale verpakkingsmachines. Met deze innovaties is JASA wereldwijd de koploper als het gaat om de nieuwste verpakkingsvormen.

Door de sterke samenwerking met internationale partners, levert JASA wereldwijd altijd de passende weeg- en verpakkingsoplossing voor u. Met meer dan 35 jaar internationale ervaring is JASA dé verpakkingsspecialist en kan het JASA team al uw verpakkingsvragen beantwoorden.

Waarom onze klanten voor JASA kiezen

logo-1.png

“JASA levert kwalitatief hoogwaardige apparatuur met een vlotte service. Dat is in onze dynamische verswereld van levensbelang

glasgroenten.jpg

“Met JASA kunnen wij ons product sneller en vakkundiger verpakken”

Leo-de-kock.jpg

“De snelle en goede service, alsmede het vermogen om innovatieve vraagstukken op te pakken, zijn de pijlers van ons partnerschap”

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer