Bag-2-Paper™

Bij JASA staat innovatie hoog in het vaandel. Daarom hebben we een revolutionaire nieuwe technologie voor onze verticale verpakkingsmachines ontwikkeld: Bag-2-Paper™! En het mooie is: het is 100% papier*, zonder plastic coating, de verpakking wordt gesloten zonder te sealen en is 100% geschikt voor recycling. Daarmee is Bag-2-Paper™ een revolutie op het gebied van duurzaam verpakken.

Onze innovatieve Bag-2-Paper™ verticale verpakkingsmachine is uitermate geschikt voor het verduurzamen van verpakkingen voor uw droge producten zoals aardappels, uien, knoflook, sjalotten, noten en zaden, en bloembollen. En dankzij het verticale verpakkingssysteem worden uw producten razendsnel verpakt.

Packaging Solutions

JASA verpakkingsmachines zijn snel, efficiënt, hygiënisch en flexibel inzetbaar. De volledig roestvrijstalen verticale verpakkers zijn voor veel producten en verpakkingen in de voedselindustrie inzetbaar. JASA’s verticale verpakkingsmachines worden dagelijks voor meer dan 10.000 verschillende verpakkingen gebruikt. Door constant met klanten in gesprek te blijven blijft JASA innoveren. Daardoor bent u verzekerd van de beste, nieuwste en meest innovatieve verpakkingsoplossingen.

JASA staat bekend om de ontwikkeling van diverse noviteiten in de verpakkingsindustrie, bijvoorbeeld de Quick-Pack en de multicompartment verpakkingen op de verticale verpakkingsmachines. Met deze innovaties is JASA wereldwijd de koploper als het gaat om de nieuwste verpakkingsvormen.

Onze Vertical Packaging Solution verpakkingen

[logo-carousel id=packaging-solutions-goed]

Door de sterke samenwerking met internationale partners, levert JASA wereldwijd altijd de passende weeg- en verpakkingsoplossing voor u. Met meer dan 35 jaar internationale ervaring is JASA dé verpakkingsspecialist en kan het JASA team al uw verpakkingsvragen beantwoorden.

Waarom onze klanten voor JASA kiezen

Logo-Quicks-200x200-px.png

“JASA levert kwalitatief hoogwaardige apparatuur met een vlotte service. Dat is in onze dynamische verswereld van levensbelang

Logo-Glas-Groenten-200x200-px-1.png

“Met JASA kunnen wij ons product sneller en vakkundiger verpakken”

Leo-de-kock.jpg

“De snelle en goede service, alsmede het vermogen om innovatieve vraagstukken op te pakken, zijn de pijlers van ons partnerschap”

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer