Open Sollicitatie

Wij zijn constant op zoek naar enthousiaste technici die graag met het JASA team willen bijdragen aan het succes van JASA. Staat hier geen vacature tussen die bij jouw profiel past, maar wil je graag voor JASA werken? Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen met je motivatie en CV. We zullen je sollicitatie bekijken en deze proberen te matchen met huidige of toekomstige vacatures.


 

Werken bij JASA

JASA is een internationaal opererende innovatieve producent van verpakkingsmachines en specialist in weegtechniek. Het enthousiaste team JASA medewerkers ontwerpt en bouwt al bijna 30 jaar in eigen beheer verpakkingsmachines met een fris Hollands design waarbij de focus altijd ligt op hygiëne, efficiency, gebruiksgemak en service. Spreekt dit je aan? En wil je graag werken bij het bedrijf dat in 2013 verkozen is tot het beste MKB bedrijf van Noord-Holland? Dan ontvangen we graag je reactie!

Of heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Jolanda Boerman-Geels via 072 200 8011.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Lees ook onze artikelen over werken bij JASA

Actuele vacatures

Staat er op dit moment geen passende vacature die aansluit op uw kwaliteiten? Stuur dan een open sollicatie.

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer