Vacature IT Support Specialist

iconjasa

Lees meer over de vacature!

Ben jij vindingrijk, communicatief vaardig en in staat problemen in kaart te brengen en snel en zorgvuldig op te lossen? Ben je flexibel, kun je goed schakelen en steeds opnieuw de prioriteiten bepalen? Hou je van afwisseling en samenwerken en weet je alles van Ridder iQ en ben je een Whizzkid op het gebied van IT? De salarisindicatie ligt tussen de €2800 en €3400 per maand.

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze vacature? Bel naar Xhenita Vllasaliu op 0640622367 of mail naar xhenita.vllasaliu@sterksen.com

Word onze nieuwe IT Support Specialist

 

Wat doet een IT Support Specialist bij JASA?

 Als IT Support Specialist ben jij de deskundige voor diverse applicaties als Ridder IQ, Insightly, Elfsquad, , Inventor en meer. Als er een calamiteit is ben jij het eerste aanspreekpunt. Het Key-user-schap van Ridder IQ is in deze de belangrijkste taak. Ook ben je intensief betrokken bij de implementatie van nieuwe software pakketten en help je het externe IT bedrijf en zorg je dat alle medewerkers toegang hebben tot de applicaties. Daarnaast ben je ook de schakel tussen JASA en onze externe IT partners op het gebied van kantoorautomatisering, printers, telefonie en cybersecurity.

 

Jij bent de IT Support Specialist met:

 • MBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar ervaring binnen het IT vakgebied
 • Een dienstverlenende, oplossingsgerichte en resultaatgerichte instelling
 • Ervaring met Ridder IQ is een must
 • Skills om snel applicaties eigen te maken
 • Een gezonde drang om uitdagingen op te lossen op het gebied van IT

En verder….

 • Je bent zelfstandig en werkt accuraat, je kunt goed het overzicht bewaren en prioriteiten bepalen
 • Je bent flexibel en vindt het leuk om regelmatig snel te moeten schakelen
 • Je neemt graag initiatief en hebt een positieve werkhouding
 • Je hebt de ambitie om met de organisatie mee te groeien
 • Je bent woonachtig in de prachtige regio Noord Holland

Waarom wil je IT Support Specialist bij JASA worden?

 • Omdat werken bij JASA heel leuk is
 • Omdat er uitstekende arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de functie, ervaring en leeftijd
 • Omdat er een prettige werksfeer is met veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief
 • Omdat je een uitdagende functie gaat vervullen in een succesvolle en dynamische internationaal opererende organisatie met een enorme groeipotentie
 • Is stilstaan niet jouw ding? Dat komt goed uit, want binnen JASA kun je je eigen kwaliteiten blijven ontwikkelen, en zijn er veel opleidingsmogelijkheden. Wij geven je daar graag de ruimte voor!
 • En voor de hele verre toekomst? We bieden een goede pensioenvoorziening (we volgen de CAO voor Kleinmetaal)
 • Een salarisindicatie tussen de €2800 en €3400.

 

Wie of wat is JASA nou eigenlijk?

Onze vrienden noemen ons JASA, maar onze volledige naam is JASA Packaging Solutions, en wij zijn partner in verpakkingsoplossingen. Noem ons maar gewoon JASA.

JASA staat voor innovatie, kwaliteit en flexibiliteit in verpakkingstechnologie. En zoals je misschien al wel gezien hebt op onze site, stoppen wij alles zo veel mogelijk in een duurzaam jasje. We zijn specialist in weegtechniek en in het ontwikkelen, vervaardigen, en (inter)nationaal verkopen van machines en verpakkingslijnen voor producten die jij altijd in de supermarkt ziet liggen, zoals maaltijdsalades, groentepakketten, appel schalen, fruit en aardappelen. Die tapasbakjes die je bij de supermarkt haalt voor bij de borrel? Yep, die worden ook gevuld op onze machines.

Het team

En wij vormen een mega enthousiast team waar jij echt héél goed in past. Al ruim dertig jaar bouwen wij verpakkingsmachines waarbij de focus ligt op hygiëne, efficiency, gebruiksgemak en service. En ja, de laatste paar jaar groeien wij double digit en heel internationaal. Dat vinden we allemaal super tof om te doen. Maar zonder een goed werkende IT omgeving verkopen we geen machines en verpakkingslijnen.

Innovatie: onze road to happiness

Net als jij staat JASA niet graag stil. Innovatie is onze weg en de belangrijkste pijler van onze groeistrategie. Ons Research & Development team houdt zich dan ook continu bezig met de ontwikkeling van nieuwe innovatieve machines. Zo kunnen wij nog beter inspelen op de wensen van onze klanten.

Klanten

Wat willen die klanten dan? Dat varieert van het uitwerken van een totaaloplossing met één aanspreekpunt voor goede inventarisatie van het vraagstuk, het zoeken naar de beste oplossing, professionele realisatie en installatie van complete lijnen, tot de verzorging van after sales service en preventief onderhoud. Een super mooi totaalplaatje! Onze klanten kunnen 24/7 op JASA rekenen.

En wat willen de klanten van onze medewerkers? Met name dat hun verpakking ideeën worden omgezet naar een mooie verpakkingslijn. Kernwoorden daarbij zijn o.a.: duurzaamheid, reinigbaarheid, veiligheid voor de operators, energie efficiënt, processnelheid en serviceability.

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature? Dan zijn wij enthousiast geworden over jou!

Solliciteer direct en stuur daarbij jouw motivatie en CV mee. Wij zetten de koffie vast klaar!

Meer informatie? Bel naar Xhenita Vllasaliu op 0640622367 of mail naar xhenita.vllasaliu@sterksen.com

Actuele vacatures

Staat er op dit moment geen passende vacature die aansluit op jouw kwaliteiten? Stuur dan een open sollicitatie.

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer