Electrical Engineer Alkmaar

Lees meer over de vacature!

 

Electrical Engineer in Alkmaar

 Als Electrical Engineer werk je op onze locatie in Alkmaar, waar je onderdeel bent van een team gemotiveerde medewerkers. Je wandelt regelmatig even naar andere collega’s, want de Electrical Engineer bij JASA is betrokken bij bijna alle afdelingen, zoals R&D, Customer​ Services, Assemblage​ van zowel standaard machines als complete projecten. Ook het werk wordt nooit eentonig, want je staat regelmatig naast de machine en af en toe bij de (internationale) klant.

 

De functie:

Als electrical engineer bij JASA werk je in een team met twee andere electrical engineers en heb je veel contact met de software engineers. Jullie belangrijkste activiteit is het ontwerpen en uittekenen van de elektrische installaties van onze standaard verpakkingsmachines en de verkochte weeg- en verpakkingslijnen. Daarnaast maak je de beschrijving van de functionele werking van een lijn voor de klanten. Het team van electrical engineers is klein en van jullie deskundigheid wordt ook regelmatig gebruik gemaakt door de service afdeling bij het oplossen van storingen in de technische installatie van de standaard machines en de opgeleverde verpakkingslijnen. Een andere activiteit is vraagbaak zijn voor de medewerkers die de besturingskasten van de standaard machines assembleren en aanpassingen doen op de elektrische tekeningen die daarvoor nodig zijn.

Kortom een zeer diverse en essentiële rol bij JASA, en we vragen dan ook veel van dit nieuwe teamlid. Mochten bij jou nog niet alle verschillende skills die wij vragen op het gevraagde niveau zijn, solliciteer dan toch. We kunnen dan met elkaar onderzoeken hoe we deze skills op het juiste op niveau kunnen krijgen. Leergierigheid, enthousiasme, nieuwsgierigheid, snel kunnen schakelen en communicatieve vaardigheden zijn in deze rol net zo belangrijk!

 

Jij bent de electrical engineer met:

 • Minimaal 4 jaar ervaring in de machinebouw (bij voorkeur in de verpakkingsindustrie)
 • Afgeronde HBO/MBO opleiding richting elektrotechniek of door ervaring gelijkwaardig niveau
 • Ervaring met elektrisch tekenen in EPLAN en SEE Electrical
 • Kennis van N60204-1/NEN1010 en relevante kennis van de laagspannings-/EMC-/Machinerichtlijn
 • Kennis van laagspanningscomponenten en affiniteit met elektrotechnische hardware
 • Bekendheid met Beckhoff besturingstechniek (TwinCAT 3) en Siemens TIA Portal en Siemens Simotion Scout is wenselijk

En verder...

 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels;
 • Je bent zelfstandig en werkt accuraat;
 • Je neemt graag initiatief en hebt een positieve werkhouding;
 • Je hebt de ambitie om met de organisatie mee te groeien;
 • Je bent woonachtig in de prachtige regio Noord Holland.

Waarom je Electrical Engineer bij JASA wilt worden:

 • Omdat werken bij JASA superleuk is
 • Je wilt meer redenen? Komt ‘ie:
 • Je vervult een uitdagende functie in een succesvolle en dynamische organisatie, die internationaal opereert en zeer snel groeit. Oftewel, een grote vis in de verpakkingsvijver;
 • JASA streeft naar een duurzame wereld, dus ook jij zal bijdragen aan het reduceren van plastic;
 • Is stilstaan niet jouw ding? Dat komt goed uit, want binnen JASA kun je je eigen kwaliteiten blijven ontwikkelen, en zijn er veel opleidingsmogelijkheden. Wij geven je daar graag de ruimte voor!
 • Je komt te werken in een prettige werksfeer met veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief;
 • Vanzelfsprekend bieden wij jou uitstekende arbeidsvoorwaarden die in overeenstemming zijn met de functie, ervaring en leeftijd. Want wij vinden dat jij dat verdient;
 • Heb jij je blik op de toekomst? Wij bieden een goede pensioenvoorziening (we volgen de CAO voor Kleinmetaal).

 

Wie of wat is JASA eigenlijk?

Onze vrienden noemen ons JASA, maar onze volledige naam is JASA Packaging Solutions, en wij zijn partner in verpakkingsoplossingen. Noem ons maar gewoon JASA.

JASA staat voor innovatie, kwaliteit en flexibiliteit in verpakkingstechnologie. En zoals je misschien al wel gezien hebt op onze site, stoppen wij alles zo veel mogelijk in een duurzaam jasje. We zijn specialist in weeg- en verpakkingsmachines en in het ontwikkelen, vervaardigen, en (inter)nationaal verkopen van machines en verpakkingslijnen voor producten die jij altijd in de supermarkt ziet liggen, zoals maaltijdsalades, groentepakketten, appel schalen, fruit en aardappelen. Die tapasbakjes die je bij de supermarkt haalt voor bij de borrel? Yep, die worden ook gevuld op onze machinelijnen.

Het team

En wij vormen een enthousiast team waar jij echt héél goed in past. Al ruim dertig jaar bouwen wij verpakkingsmachines waarbij de focus ligt op hygiëne, efficiency, gebruiksgemak en service. En ja, de laatste paar jaar groeien wij double digit en heel internationaal. Dat vinden we allemaal super tof om te doen.

Innovatie: onze road to happiness

Net als jij staat JASA niet graag stil. Innovatie is onze weg en de belangrijkste pijler van onze groeistrategie. Ons Research & Development team houdt zich dan ook continu bezig met de ontwikkeling van nieuwe innovatieve machines. Zo kunnen wij nog beter inspelen op de wensen van onze klanten.

Klanten

Wat willen die klanten dan? Dat varieert van het uitwerken van een totaaloplossing met één aanspreekpunt voor goede inventarisatie van het vraagstuk, het zoeken naar de beste oplossing, professionele realisatie en installatie van complete lijnen, tot de verzorging van after sales service en preventief onderhoud. Een super mooi totaalplaatje! Onze klanten kunnen 24/7 op JASA rekenen.

En wat willen de klanten van onze medewerkers? Met name dat meegedacht wordt met hun processen, en dat vertalen naar de technische oplossingen. Kernwoorden daarbij zijn o.a.: snelle omsteltijden, intuïtieve bediening en veiligheid voor de operators, energie efficiënt, processnelheid en serviceability.

 

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature? Dan zijn wij enthousiast geworden over jou! Solliciteer via vacature@jasa.nl en stuur daarbij jouw motivatie en CV mee.

Actuele vacatures

Staat er op dit moment geen passende vacature die aansluit op jouw kwaliteiten? Stuur dan een open sollicitatie.

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer