IFFA 2019

JASA Packaging Solutions is dit jaar voor het eerst te vinden op de IFFA in de Frankfurter Messe in Frankfurt am Main. De IFFA is de belangrijkste internationale beurs voor de vleesindustrie waar alle belangrijke internationale spelers uit de vleesindustrie samen komen. Je kunt ons vinden hal 11.1, stand A37.

IFFA 2019

IFFA is de belangrijkste internationale beurs voor de vleesindustrie

De IFFA vindt plaats van 4 tot en met 9 mei 2019 in Frankfurt am Main in Duitsland. De complete internationale vleesindustrie, retailers en slagers komen hier samen om kennis uit te wisselen en om de nieuwste innovaties uit de vleeswereld te presenteren en bekijken. U vindt hier ruim 1000 bedrijven uit 50 verschillende landen.

De IFFA wordt eens in de drie jaar gehouden en op de beurs komt de hele sector van A tot Z aan bod. Dit jaar wordt de IFFA uitgebreid met een extra hal waardoor er nog meer ruimte is voor een grotere, modernere beurs met een sterke focus op innovatie en high-tech ontwikkelingen. Doordat de beurshallen georganiseerd zijn per fase in de productielijnen, heeft de IFFA een duidelijk structuur met alle informatie en innovatie op één plek.

IFFA 2019

JASA op de IFFA 2019

JASA zal dit jaar voor het eerst op de IFFA te vinden zijn. Wij laten daar onze Sleever zien, omdat veel vleesverpakkingen ook gebruik maken van een sleeve. De JASA Sleever is geheel aan te passen aan uw wensen en is zowel enkel- als dubbelbaans leverbaar. De Sleever is energiezuinig, compact en gemakkelijk in uw bestaande verpakkingslijn in te passen. Met de JASA Sleever kunt u verschillende soorten schalen en verschillende soorten sleeves verwerken. Heeft u interesse? U vindt ons in hal 11.1 stand A37.

Kaarten IFFA 2019

Heeft u nog geen kaarten voor de IFFA 2019? U bestelt deze gemakkelijk online via de website van de IFFA. Heeft u interesse in onze Sleever, maar geen tijd om langs te komen? Neem dan telefonisch of per email contact met ons op. Ons verkoopteam informeert u graag over de mogelijkheden voor uw producten. Bekijk hier de sfeerimpressie van de IFFA 2016:

Bekijk hier al het andere nieuws omtrent beurzen.

 

Abonneer
Let me know if

0 Reactions
Inline feedbacks
See all reactions

Über JASA

JASA Packaging Solutions steht für Innovation, Qualität und Flexibilität bei der Verpackungstechnik.

Datenschutzerklärung

Impressum

Haftungsausschluss

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dieses Feld dient zur Validierung und sollte nicht verändert werden.