UIEN VERPAKKINGSOPLOSSINGEN

UIEN VERPAKKINGS-OPLOSSINGEN

COMPLETE VERPAKKINGSOPLOSSINGEN VOOR UIEN

COMPLETE VERPAKKINGS-OPLOSSINGEN VOOR UIEN

Rode uien in een net, gesnipperde uitjes in een aantrekkelijke schaal, een kilo gele uien in een duurzame Bag-2-Paper™. Bij JASA is het allemaal mogelijk. JASA biedt diverse innovatieve verpakkingsoplossingen, want JASA is al jarenlang expert en voorloper op het gebied van het verpakken van uien. Zowel voor horizontale als verticale verpakkingslijnen bent u bij JASA aan het juiste adres. Naast het wegen en verpakken bieden wij de mogelijkheid voor het sorteren met de optische sorteermachine Newtec Celox-P-UHD. Deze machine sorteert uw uien op maat, vorm en kwaliteit. Hierdoor is voorsortering overbodig. Daarbij gaat het sorteerproces razendsnel en uiterst nauwkeurig. 

JASA levert én installeert de complete uienlijn: van de aanvoer van de producten, tot het wegen en verpakken van de schalen en al dan niet gerobotiseerd vullen van omdozen of pallets.

MEER WETEN OVER JASA'S
VERPAKKINGSLIJNEN VOOR UIEN?

MEER WETEN OVER JASA'S
VERPAKKINGS-LIJNEN VOOR UIEN?

Ontwerp je complete verpakkingslijn met één partner

Nauwkeurige razendsnelle wegers, minimale overgewichten

Hygiënisch design;
snel en makkelijk te reinigen

Uw uien worden razendsnel gewogen en verpakt

UIEN: ALLE SOORTEN EN MATEN
NAAR UW WENS (DUURZAAM) VERPAKT

Kleine verpakkingen, grote verpakkingen, netten, schalen en papierverpakkingen; JASA heeft voor iedere verpakkingswens de juiste oplossing. In 2019 kwam JASA met een ware innovatie: de Bag-2-Paper™. Deze papierverpakking wordt gemaakt op de JASA verticale verpakkingsmachines zonder dat er geseald hoeft te worden en heeft dus geen plastic coating aan de binnenzijde van de verpakking. Dit maakt het een innovatieve papierverpakking voor uien die 100% geschikt is voor recycling.

Daarbij maakt JASA haar verpakkingsoplossingen zo flexibel mogelijk, zodat de machines voor meerdere producten en verpakkingen gebruikt kunnen worden. U wisselt snel en eenvoudig tussen verschillende verpakkingsmaterialen, verpakkingsvormen en gewichten. De uien worden allemaal automatisch en zeer nauwkeurig gewogen, met minimale overgewichten. Die flexibiliteit doet niets af aan de snelheid; uw uien worden razendsnel verpakt.

Meer weten over de verpakkingsoplossingen voor uien van JASA? Neem contact op, we beantwoorden graag al uw vragen!

COMPLETE VERPAKKINGSLIJNEN VOOR UIEN

COMPLETE VERPAKKINGS-LIJNEN VOOR UIEN

Bent u op zoek naar een horizontale verpakkingslijn, of is een verticale verpakkingslijn geschikter voor uw uien? In alle gevallen kunt u bij JASA terecht voor uw complete verpakkingsoplossing. Afhankelijk van uw verpakkingsvraag bekijkt JASA of uw lijn kan worden uitgebreid met de beste opties. Mogelijkheden hierin zijn onder andere: een zeer nauwkeurige hogesnelheidsweger, verticale verpakkingsmachines, vulstations, ontnesters, dekselaars en bijbehorende transportbanen. Bij deze complete verpakkingslijn wordt ook gekeken naar de gewenste maten en geschikte verpakkingsoplossing; bedrukte of onbedrukte folie, labels of actiestickers, met de complete verpakkingslijnen van JASA is het allemaal mogelijk.

VOORDELEN VAN EEN VERPAKKINGSLIJN
VAN JASA VOOR UIEN

VOORDELEN VAN EEN VERPAKKINGS-LIJN
VAN JASA VOOR UIEN

NAUWKEURIG AFWEGEN
ROESTVASTSTAAL
KLEINE VOETPRINT
HYGIËNISCH DESIGN; SNEL EN EN MAKKELIJK TE REINIGEN
ONDERHOUDS- EN GEBRUIKS-VRIENDELIJK
ROBUUSTE & BETROUWBARE VERPAKKINGSLIJN

ONZE KLANTEN

NEEM CONTACT OP

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer