JASA blickt zufrieden zurück auf die Fruit Logistica 2020

Na het enorme succes van 2019 waren we ook dit jaar weer aanwezig op de Fruit Logistica in Berlijn. Het was zo druk bij de stand dat ons enthousiaste team-JASA, veertien man sterk, continu in gesprek was met bezoekers. Ook werden we door de media benaderd. We stonden dit jaar dan ook met maar liefst vier revolutionaire verpakkingsoplossingen op de beurs: drie Sleevers en de award winnende Bag-2-Paper™.

Minder plastic, meer papier

Tijdens de beurs waren ontzettend veel bezoekers geïnteresseerd in onze verpakkingsoplossingen van 100% papier. Steeds meer mensen willen het gebruik van plastic reduceren, en daar kan JASA bij helpen. Voor diverse producten werd ons naar de mogelijkheden gevraagd om het plasticvrij te verpakken, zoals citrus, avocado’s, tomaten, kersen, aardappelen, appels en peren. En hier kunnen wij zeker iets in betekenen.

Papierverpakkingen

Dat konden de bezoekers ook meteen zien, want we demonstreerden onze duurzame verpakkingsoplossingen live bij de stand. We lieten zien dat met onze Sleever razendsnel kiwi’s, tomaten en appels in een kartonnen schaal verpakt kunnen worden met een papieren sleeve eromheen. De duurzame sleeves zijn gemaakt van 100% karton* en zijn daarmee een mooi alternatief voor folie schalen en flowpacking.

Ook demonstreerden we onze innovatieve Bag-2-Paper™. Deze papierverpakking wordt gemaakt op de verticale JASA verpakkingsmachines. Doordat het principe van sealen is losgelaten heeft de verpakking geen plastic coating aan de binnenzijde. Plasticvrij dus! Deze duurzame recyclebare verpakking heeft ondertussen al drie (!) awards binnen gesleept: de NL Packaging Award 2019, de Worldstar Packaging Award 2020 en de WorldStar Sustainability Award 2020

Team JASA Fruit Logistica 2020

In de media

We hebben weer ontzettend hard gewerkt om met een prachtige stand aanwezig te zijn, en vielen daar goed mee op. Klanten kwamen langs om ons te bedanken en bezoekers benaderen ons met vragen. Daarnaast werden onze duurzame en innovatieve verpakkingsoplossingen opgemerkt door de media; we werden meerdere keren benaderd om een interview te geven. Zo werden we geïnterviewd voor Fruchthandel en werden we door de Berlijnse tv geïnterviewd. 

We hebben een fantastische week gehad. Daarvoor willen we alle dealers, mensen die zich hebben ingezet, en bezoekers die bij de stand langs zijn gekomen heel hartelijk bedanken! 

Was u niet in staat naar Berlijn te komen, maar heeft u wel interesse in onze verpakkingsoplossingen? Neem dan contact met ons op! We beantwoorden graag al uw vragen. Bekijk hier ook al het andere nieuws omtrent beurzen.

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van de nieuwste innovaties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Contact_NL

*“ zeigt erforderliche Felder an

Naam*
Hidden
Hidden
Dieses Feld dient zur Validierung und sollte nicht verändert werden.

0 Reactions
Inline feedbacks
See all reactions

Über JASA

JASA Packaging Solutions steht für Innovation, Qualität und Flexibilität bei der Verpackungstechnik.

Datenschutzerklärung

Impressum

Haftungsausschluss

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dieses Feld dient zur Validierung und sollte nicht verändert werden.