TOMAAT VERPAKKINGS OPLOSSINGEN

COMPLETE VERPAKKINGSOPLOSSINGEN VOOR TOMATEN

Trostomaten in een duurzame kartonnen tray, snacktomaten in een handige shaker, cherrytomaten in een stijlvolle doypack, of juist een mix van verschillende soorten en kleuren tomaten in een hersluitbare plastic schaal. Bij JASA is het allemaal mogelijk. Want JASA is al jarenlang expert en voorloper op het gebied van het verpakken van tomaten. Zowel voor horizontale als verticale verpakkingslijnen, en voor plastic én papieren verpakkingen, bent u bij JASA aan het juiste adres! Een groot voordeel van de verpakkingslijnen van JASA: uw tomaten worden snel en nauwkeurig afgewogen met carrousel/Multiweigh of Newtec wegers, waardoor u een minimale productweggave heeft.

MEER WETEN OVER JASA'S
VERPAKKINGSLIJNEN VOOR TOMATEN?

Ontwerp je complete verpakkingslijn met één partner

Nauwkeurige wegers, minimale productweggave

Ook is het mogelijk om een variëteit mix af te wegen, waarbij per soort het juiste gewicht wordt afgewogen

Uw tomaten worden razendsnel gewogen en verpakt

Hygiënisch design;
snel en makkelijk te reinigen

TOMATEN: ALLE SOORTEN
EN MATEN NAAR UW WENS VERPAKT

Van vleestomaten tot mini-snacktomaatjes in de kleuren groen, geel en rood, de diversiteit van tomaten is groot. Daarom heeft JASA een ruim aanbod aan verpakkingsmogelijkheden voor tomaten, en zijn de verpakkingslijnen bijzonder flexibel.

Het ene moment zijn emmertjes met handvat in trek bij supermarkten en onder de consument, het volgende moment is er juist vraag naar doypacks. En kiest men vandaag voor verpakkingen van 500 gram, kan dat morgen veranderd zijn in 200 gram. Hier zijn de verpakkingslijnen van JASA op ingericht; zo divers als het aanbod aan tomaten en passende verpakkingen is, zo flexibel zijn de verpakkingslijnen van JASA. U wisselt snel en eenvoudig tussen verschillende verpakkingsmaterialen, verpakkingsvormen en verschillende gewichten. Ook een mix van verschillende tomaatsoorten is mogelijk. De tomaten worden dan allemaal automatisch en zeer nauwkeurig gewogen, met een minimale productweggave. U kunt zelf het gewicht per tomaatsoort, en het minimale eindgewicht kiezen.

Die flexibiliteit doet niets af aan de snelheid; uw tomaten worden razendsnel verpakt.

Meer weten over de verpakkingsoplossingen van JASA? Klik hier om meer te lezen over de verpakkingsoplossingen voor tomaten of lees de ervaring van een van onze klanten.

Tomatoes
Trostomaten
Kleine tros tomaten

COMPLETE VERPAKKINGSLIJNEN VOOR TOMATEN

Bent u op zoek naar een horizontale verpakkingslijn, of is een verticale verpakkingslijn geschikter voor uw tomaten? In alle gevallen kunt u bij JASA terecht voor uw complete verpakkingsoplossing. Afhankelijk van uw verpakkingsvraag bekijkt JASA of uw lijn kan worden uitgebreid met de beste opties. Mogelijkheden hierin zijn onder andere: een zeer nauwkeurige hogesnelheidsweger, vulstations, ontnesters, dekselaars en bijbehorende transportbaan. Bij deze complete verpakkingslijn wordt ook gekeken naar de gewenste maten en geschikte verpakkingsoplossing; bedrukt of onbedrukt folie, labels of actiestickers, met de complete verpakkingslijnen van JASA is het allemaal mogelijk.

VOORDELEN VAN EEN VERPAKKINGSLIJN
VAN JASA VOOR TOMATEN

NAUWKEURIG AFWEGEN
ONDERHOUDS- EN GEBRUIKS-VRIENDELIJK
ROESTVRIJ STAAL
HYGIËNISCH DESIGN; SNEL EN EN MAKKELIJK TE REINIGEN
KLEINE VOETAFDRUK
BETROUWBARE VERPAKKINGSLIJN

WAAROM ONZE KLANTEN VOOR JASA KIEZEN

Logo-Van-Nature-groot.jpg

“We bezochten verschillende bedrijven die machines bouwen en kwamen uit bij Piet Pannekeet, directeur van JASA."

ONZE KLANTEN

NEEM CONTACT OP

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer