TAPAS VERPAKKINGS OPLOSSINGEN

COMPLETE VERPAKKINGSOPLOSSINGEN VOOR TAPAS

COMPLETE VERPAKKINGS-OPLOSSINGEN VOOR TAPAS

JASA verpakt al jarenlang tapas en ziet de afgelopen tijd in Europa de vraag naar tapas oplossingen snel stijgen. In de supermarkten liggen de schappen vol met tapassoorten, zoals gesneden fuet, olijven, gamba’s, blokjes kaas en sweet peppers met verse kaas. Voor al die verschillende tapas biedt JASA de geschikte verpakkingsoplossing. Van ronde tot ovale schaaltjes, van klein tot groot, met één of meerdere compartimenten, u kunt ervoor terecht bij JASA. Ook heeft JASA een transportsysteem ontwikkeld, waarbij de gebruiker automatisch kan verstellen en makkelijk kan wisselen van ontnestkop, waardoor je snel omschakelt naar een ander formaat schaaltje. Die flexibiliteit past mooi bij tapaslijnen.

JASA levert én installeert de complete tapaslijn: van de aanvoer van de producten, tot het wegen, verpakken en sluiten van de schalen en al dan niet gerobotiseerd vullen van omdozen/pallets. Voor de tapaslijnen heeft JASA een state-of-the-art systeem ontwikkeld, waarbij de operator via een receptenstructuur de gehele lijn automatisch kan verstellen. Hierdoor schakel je snel om naar een ander formaat schaaltje, wat ook ideaal is voor kleine batches.

MEER WETEN OVER JASA'S
VERPAKKINGSLIJNEN VOOR TAPAS?

MEER WETEN OVER JASA'S
VERPAKKINGS-LIJNEN VOOR TAPAS?

Nauwkeurige razendsnelle wegers, minimale overgewichten

Ook is het mogelijk om meerdere producten te combineren in hetzelfde schaaltje, waarbij per soort het juiste gewicht wordt afgewogen.

Hygiënisch design;
snel en makkelijk te reinigen

TAPAS VERPAKKEN MET JASA:
VEEL VERPAKKINGSOPLOSSINGEN, ALTIJD FLEXIBEL

TAPAS VERPAKKEN MET JASA:
VEEL VERPAKKINGS-OPLOSSINGEN, ALTIJD FLEXIBEL

Gemarineerde garnalen, dadels in spek, en zongedroogde tomaatjes. Ze zijn allemaal heerlijk als borrelhapje, maar ze zijn ook lastig te verpakken. Want het gaat vaak om vettige en in olie bewerkte producten, wat aan de verpakkingsmachine kan blijven hangen. En de bakjes vragen ook om extra aanpassingen. Zo zijn er tapasschalen die niet één product, maar meerdere producten bevatten. Bijvoorbeeld een schaal met een vakje met garnalen en een vakje met de dip, of een schaaltje met zowel groene als zwarte olijven. Bij JASA draaien we daar onze hand niet voor om, aangezien we jarenlange ervaring hebben met het afwegen en combineren van diverse lastige producten in kleine deel gewichten.

Een bijkomend voordeel van de oplossingen die JASA biedt, is dat de verpakkingslijnen volledig geautomatiseerd zijn. Helemaal voor het verpakken van tapas, waarbij verschillende producten in schaaltjes moeten, was veel handwerk nodig. Tot JASA om de hoek kwam kijken. JASA biedt diverse modulair beproefde oplossingen voor uw tapas. Daarbij kan JASA de lijn van a tot z leveren, waardoor alle componenten goed op elkaar aansluiten en samenwerken.

COMPLETE VERPAKKINGSLIJNEN VOOR TAPAS

COMPLETE VERPAKKINGS-LIJNEN VOOR TAPAS

Tapas machine

Bent u op zoek naar een verpakkingslijn voor uw tapas? In alle gevallen kunt u bij JASA terecht voor uw complete verpakkingsoplossing. Afhankelijk van uw verpakkingsvraag bekijkt JASA of uw lijn kan worden uitgebreid met de beste opties. Mogelijkheden hierin zijn onder andere: een zeer nauwkeurige hogesnelheidsweger, vulstations, ontnesters, dekselaars en bijbehorende transportbaan, of een geïntegreerde JASA Sleever. Met een prachtige sleeve om uw verpakking valt uw tapas meteen op in het schap. Ook wordt bij de complete verpakkingslijn gekeken naar de gewenste maten en geschikte verpakkingsoplossing; bedrukt of onbedrukt folie, labels of actiestickers, met de complete verpakkingslijnen van JASA is het allemaal mogelijk.

VOORDELEN VAN EEN VERPAKKINGSLIJN
VAN JASA VOOR TAPAS

NAUWKEURIG AFWEGEN
ZEER KORTE OMSTELTIJDEN
ONDERHOUDS- EN GEBRUIKS-VRIENDELIJK
HYGIËNISCH DESIGN; SNEL EN EN MAKKELIJK TE REINIGEN
BETROUWBARE VERPAKKINGSLIJN

WAAROM ONZE KLANTEN VOOR JASA KIEZEN

bettine.jpg

“We waren op zoek naar een nieuwe innovatie waar we ook meteen ons plasticverbruik mee wilden verminderen, en kwamen uit bij JASA!"

ONZE KLANTEN

NEEM CONTACT OP

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer