JASA SLEEVER

Voor vele soorten en maten schalen en bekers

Sleever Solutions

De state of the art Sleever is de perfecte allround oplossing voor al uw schalen, cups en bekers. De in 2018 geïntroduceerde Sleever is ontworpen aan de hand van de gebruikerseisen en -wensen: de Sleever verwerkt tot 100 schalen per minuut, heeft een zeer korte omsteltijd van minder dan 5 minuten, heeft een hygiënisch design en is zeer eenvoudig te bedienen. De Sleever is een compacte plug-and-play machine en daardoor toepasbaar in vrijwel elke verpakkingslijn.

food packaging companies

Omsteltijd
<5 minuten

verpakking

Grote diversiteit in schalen

verpakking

Grote diversiteit in sleeves

food packaging companies

Gemiddelde ROI <1 jaar

JASA is een autoriteit op het gebied van pre-glued sleeve techniek en daardoor is de Dutch Designed Sleever een wereldwijde verkoopsucces. De Sleever is aan te passen aan uw wensen en is zowel enkel- als dubbelbaans leverbaar. De Sleever is energiezuinig, heeft een kleine voetprint en verdient zichzelf binnen een jaar terug door kosten te besparen met automatisering.

De Sleever is gemakkelijk in te passen in complete verpakkingslijnen. Of het nu gaat om een semiautomatische lijn of het volautomatisch wegen, vullen en sluiten en dekselen van trays, schalen en cups, bij JASA vindt u uw nieuwe totaaloplossing. Afhankelijk van uw specifieke verpakkingsvraag, bekijken we of uw huidige schalenlijn uitgebreid moet worden met extra machines. Tot de mogelijkheden behoren onder andere: ontnesters, wegers, modulaire taktbanen, ergonomische werkplekken, automatische vulstations, dekselaars, topsealers, maar ook lineaire- en carrouselwegers van o.a. Newtec en Multiweigh.

Waarom onze klanten voor JASA kiezen

Natures Nature's Pride np Logo

"JASA staat in de AGF wereld bekend als een betrouwbare partner.”

koninklijke vezet kv logo

"Met een omsteltijd van nog geen 5 minuten hervatten we de productie in een handomdraai"