JASA SLEEVER

Voor vele soorten en maten schalen en bekers

Sleever Solutions

De state-of-the-art Sleever is de perfecte allround oplossing voor al uw schalen. De in 2018 geïntroduceerde Sleever is ontworpen aan de hand van de eisen en wensen van de gebruiker: de Sleever verwerkt tot 100 schalen per minuut, heeft een zeer korte omsteltijd van minder dan 5 minuten, heeft een hygiënisch design en is zeer eenvoudig te bedienen. De Sleever is een compacte plug-and-play machine en daardoor toepasbaar in vrijwel elke verpakkingslijn.

JASA blijft constant innoveren. Vanuit de markt zien we een toenemende vraag naar duurzaam verpakken en recyclebare oplossingen. Daarom ontwikkelden we een revolutionaire technologie voor het in schaal verpakken van appels en andere fruit, groente en aardappelproducten die 100% geschikt is voor recycling. De sleeves zijn gemaakt van 100% karton* die geschikt is voor recycling en ze zijn in veel gevallen te gebruiken met uw huidige schalen. Daarmee vervangt de sleeve het folie materiaal wat nu gebruikt wordt om bijv. appels te verpakken. Daarnaast worden de producten razendsnel verpakt op de JASA Sleever. Kortom, het is dé oplossing voor schaal verpakkingen die 100% geschikt zijn voor recycling.

Omsteltijd
<5 minuten

Grote diversiteit in schalen

Grote diversiteit in sleeves

Gemiddelde ROI <1 jaar

JASA is een autoriteit op het gebied van pre-glued sleeve techniek en daardoor is de Dutch designed Sleever een wereldwijd verkoopsucces. De Sleever is aan te passen aan uw wensen en is zowel enkel- als dubbelbaans leverbaar. De Sleever is energiezuinig, compact en verdient zichzelf binnen een jaar terug door kosten te besparen met automatisering.

De Sleever is gemakkelijk in te passen in complete verpakkingslijnen. Of het nu gaat om een semiautomatische lijn of het volautomatisch wegen, vullen, sluiten en dekselen van trays, schalen en cups, bij JASA vindt u uw nieuwe totaaloplossing. Afhankelijk van uw specifieke verpakkingsvraag, bekijken we of uw huidige schalenlijn uitgebreid moet worden met extra machines. Tot de mogelijkheden behoren onder andere: ontnesters, wegers, modulaire taktbanen, ergonomische werkplekken, automatische vulstations, dekselaars, topsealers, maar ook lineaire- en carrousel wegers van o.a. Newtec en Multiweigh.

Waarom onze klanten voor JASA kiezen

"Met een omsteltijd van nog geen 5 minuten hervatten we de productie in een handomdraai"

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer