Sleever Solutions

De state-of-the-art Sleever is de perfecte allround oplossing voor al uw schalen. De in 2018 geïntroduceerde Sleever is ontworpen aan de hand van de eisen en wensen van de gebruiker: de Sleever verwerkt tot 100 schalen per minuut, heeft een zeer korte omsteltijd van minder dan 5 minuten, heeft een hygiënisch design en is zeer eenvoudig te bedienen. De Sleever is een compacte plug-and-play machine en daardoor toepasbaar in vrijwel elke verpakkingslijn.

Voor bedrijven in de AGF-sector is een juiste verpakking van groot belang voor de verwerking en de uitstraling van de producten en daarmee de klantenbinding. Hiervoor worden steeds meer innovatieve verpakkingsoplossingen op de markt gebracht, die ook inspelen op de grootste trend van deze tijd: duurzaamheid. De consument kiest steeds vaker voor duurzame verpakkingen. Maar de kwaliteit van het product moet ook hoog blijven. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om aardappelen, groente en fruit duurzaam te verpakken? Download dan de whitepaper hieronder!

JASA blijft constant innoveren. Vanuit de markt zien we een toenemende vraag naar duurzaam verpakken en recyclebare oplossingen. Daarom ontwikkelden we een revolutionaire technologie voor het in schaal verpakken van appels en andere fruit, groente en aardappelproducten die 100% geschikt is voor recycling. De sleeves zijn gemaakt van 100% karton* die geschikt is voor recycling en ze zijn in veel gevallen te gebruiken met uw huidige schalen. Daarmee vervangt de sleeve het folie materiaal wat nu gebruikt wordt om bijv. appels te verpakken. Daarnaast worden de producten razendsnel verpakt op de JASA Sleever. Kortom, het is dé oplossing voor schaal verpakkingen die 100% geschikt zijn voor recycling.

JASA is een autoriteit op het gebied van pre-glued sleeve techniek en daardoor is de Dutch designed Sleever een wereldwijd verkoopsucces. De Sleever is aan te passen aan uw wensen en is zowel enkel- als dubbelbaans leverbaar. De Sleever is energiezuinig, compact en verdient zichzelf binnen een jaar terug door kosten te besparen met automatisering.

De Sleever is gemakkelijk in te passen in complete verpakkingslijnen. Of het nu gaat om een semiautomatische lijn of het volautomatisch wegen, vullen, sluiten en dekselen van trays, schalen en cups, bij JASA vindt u uw nieuwe totaaloplossing. Afhankelijk van uw specifieke verpakkingsvraag, bekijken we of uw huidige schalenlijn uitgebreid moet worden met extra machines. Tot de mogelijkheden behoren onder andere: ontnesters, wegers, modulaire taktbanen, ergonomische werkplekken, automatische vulstations, dekselaars, topsealers, maar ook lineaire- en carrousel wegers van o.a. Newtec en Multiweigh.

Onze Sleever verpakkingen

Waarom onze klanten voor JASA kiezen

koninklijke vezet kv logo

“Met een omsteltijd van nog geen 5 minuten hervatten we de productie in een handomdraai"

Van der Lem Logo

“De vraag vanuit de markt is veranderd, klanten willen innovatieve en duurzame verpakkingen. Daarom kozen wij voor de Sleever van JASA”

Bettine logo

“We waren op zoek naar een nieuwe innovatie waar we ook meteen ons plastic verbruik mee wilden verminderen, en kwamen uit bij JASA!”

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer