SLA VERPAKKINGS OPLOSSINGEN

COMPLETE OPLOSSINGEN VOOR
HET VERPAKKEN VAN SLA

Doordat de oorspong van JASA in de groentesnijderij ligt - JASA is al 35 jaar marktleider op het gebied van automatisch verpakken van gesneden groenten - heeft JASA alle kennis en kunde in huis om uw gemengde slasoorten op diverse manieren te verpakken. Zo kunnen de gemengde slasoorten op JASA’s verticale verpakkingsmachine in zakken worden verpakt, of in schalen met een deksel of topseal. Ook kunnen maaltijdsalades met diverse extra componenten automatisch afgevuld en verpakt worden op een verpakkingslijn van JASA. Een prachtige sleeve om de verpakking zorgt ervoor dat uw gemengde slasoorten gegarandeerd opvallen in het schap. 

Lettuce-pillowbag
Tray_meal_salad_ceasar_sleeve
Leafy Greens - Rucola tray
Mealsalad-sleeve
Pillowbag-rucola

MEER WETEN OVER JASA'S VERPAKKINGSLIJNEN VOOR SLA?

JASA neemt verantwoordelijkheid voor uw hele project

Hygiënisch design;
snel en makkelijk te reinigen

Onderhouds- en gebruiksvriendelijk

Ontwerp je complete verpakkingslijn met één partner

GEMENGDE SLASOORTEN:
SNEL EN NAUKEURIG VERPAKT

Met jarenlange ervaring is JASA in staat om een complete verpakkingslijn voor u samen te stellen, waarmee uw gemengde slasoorten in razendsnel tempo worden verpakt. Daarbij maakt JASA gebruik van bijzonder nauwkeurige wegers en wordt bij de machines optimaal ingezet op hygiëne; alle machines zijn van rvs en hebben een hygiënisch ontwerp. 

Meer weten over de verpakkingsoplossingen van JASA? Klik hier om meer te lezen over de verpakkingsoplossingen voor gemengde slasoorten.

- Als system integrator neemt JASA de volledige verantwoordelijkheid voor het totale weeg- en verpakkingsproces voor haar rekening.
- Belangrijke delen van de lijn, zoals taktbanen, vulunits, verticale verpakkingsmachines en sleevers, ontwikkelt en produceert JASA zelf.
- JASA heeft distributierechten voor lineaire- en carrousel wegers, ontnesters, dekselaars en topsealers.
- JASA bepaalt, in nauw overleg met de klant, welke machines het meest geschikt zijn voor de klant. Deze worden samengevoegd in een weeg- en verpakkingslijn die bijdraagt aan een efficiënt productieproces met goede OEE-waardes.

 

Enkelbaans verpakkingslijn

Single Tray Packing Line

Dubbelbaans verpakkingslijn

Double Tray Packing Line

Verpakkingslijn verticaal

Bag Packing Line

COMPLETE VERPAKKINGSLIJNEN

Bent u op zoek naar een horizontale verpakkingslijn, of is een verticale verpakkingslijn geschikter? In alle gevallen kunt u bij JASA terecht voor uw complete verpakkingsoplossing. Afhankelijk van uw verpakkingsvraag bekijkt JASA of uw lijn moet worden uitgebreid met de beste opties. En bij deze totaaloplossing wordt ook gekeken naar de mooiste verpakkingsoplossing; bedrukte of onbedrukte folie, labels of actiestickers, met de complete verpakkingslijnen van JASA is het allemaal mogelijk! 

VOORDELEN VAN EEN JASA VERPAKKINGSLIJN VOOR GEMENGDE SLASOORTEN

HYGIËNISCH DESIGN, SNEL EEN EENVOUDIG SCHOON TE MAKEN
COMPLEET
RVS
KLEIN VLOEROPPERVLAK
ONDERHOUDS- EN GEBRUIKSVRIENDELIJK
KWALITATIEF HOOGWAARDIGE VERPAKKINGSLIJN

ONZE KLANTEN

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer