Duurzame papierverpakkingen

JASA Packaging Solutions is wereldwijd dé onafhankelijke totaaloplosser op het gebied van papierverpakkingen. JASA heeft als Paper Packaging Specialist al ruim 35 jaar ervaring met het in papier verpakken van AGF. 

JASA is specialist op het gebied van papiersoorten. Het totale assortiment aan papiersoorten dat op de markt is kan gedraaid worden op JASA’s verpakkingsmachines. Als totaaloplosser op het gebied van papierverpakkingen breidt JASA steeds haar aanbod aan verpakkingsoplossingen uit. Door die continue verbreding van haar productaanbod anticipeert JASA op duurzaamheid als de nieuwe normaal voor verpakkingen.  Hierdoor is JASA in staat om de meest geschikte state-of-the art papieroplossingen voor haar klanten te realiseren. Dat kan variëren van de integrering van een robot of stand alone label applicator in de bestaande verpakkingslijn tot een flexibele en volledig geautomatiseerde verpakkingsoplossing. Met 35 jaar kennis en ervaring - en honderden gerealiseerde verpakkingslijnen - is JASA in staat onafhankelijk advies te geven over papieroplossingen. JASA heeft als doel om de meest geschikte papiersoort voor het product van haar klant te vinden.

MEER WETEN OVER JASA'S VERPAKKINGSLIJNEN VOOR PAPIER EN KARTON?

Flexibel verpakken: plastic en papier

JASA Packaging Solutions staat voor innovatie, kwaliteit én flexibiliteit in verpakkingstechnologie. Het bedrijf is specialist in het ontwikkelen en bouwen van verticale verpakkingsmachines, Sleevers en complete weeg – en verpakkingslijnen, zowel voor alle papiersoorten als voor foliematerialen. Met de Hybrid verpakkingsmachine maakt JASA het mogelijk om zowel in plastic als in sealbaar papier snel, flexibel en met minimale omsteltijden te verpakken. Voor klanten die werken met verschillende fabrikanten en supermarkten, en daardoor met een diversiteit aan verpakkingsmaterialen, -maten en -soorten, biedt deze machine dé uitkomst.

Papieren zakverpakkingen


JASA is als Paper Packaging Specialist wereldwijd een toonaangevende leverancier van verticale verpakkingsoplossingen. Alle papieroplossingen kunnen op de verticale verpakkingsmachines van JASA worden gedraaid. 
Dat geldt voor:

  • Gelamineerd papier
  • Papier met een volledige coating
  • Papier met een partiële coating
  • Geen coating

Ook ontwikkelde JASA een verticale papierverpakking, waarmee ze maar liefst drie awards binnen sleepte.

Papieren schaalverpakkingen 


Van sleeves, tot vleugeltrays en Pop-Up Packs; voor alle vormen en maten schaalverpakkingen kunt u bij JASA terecht. Hierbij ligt de focus op flexibiliteit en maakt JASA het mogelijk om met minimale omsteltijden veel verschillende verpakkingen op dezelfde lijn te kunnen draaien.
Hiervoor heeft JASA een ruim assortiment, dat onder andere bestaat uit Delta robots, Sleevers en verschillende sluitsystemen. Dit brede productaanbod geeft invulling aan alle verschillende wensen van supermarkten en de consument. 

Ook bracht JASA in 2022 de unieke Pop-Up Pack op de markt, waarmee een grote variëteit aan formaten kan worden verpakt. Door dezelfde machine infrastructuur te gebruiken is de invoer bijzonder flexibel.

100% karton*

Geen plastic

100% geschikt voor recycling

Razendsnel verpakt

Energiezuinig

ONZE KLANTEN

Lees meer in ons Papier Verpakkingen E-book

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Paper packaging Ebook cover

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer