JASA VERTICAAL

Universele verpakkingsmachines van eenvoudige pillow bags tot complexe verpakkingen.

Packaging Solutions


JASA verpakkingsmachines zijn snel, efficiënt, hygiënisch en flexibel inzetbaar. De volledig roestvrijstalen verticale verpakkers zijn voor veel producten en verpakkingen in de voedselindustrie inzetbaar. JASA’s verticale verpakkingsmachines worden dagelijks voor meer dan 10.000 verschillende verpakkingen gebruikt. Door constant met klanten in gesprek te blijven blijft JASA innoveren. Daardoor bent u verzekerd van de beste, nieuwste en meest innovatieve verpakkingsoplossingen.

JASA staat bekend om de ontwikkeling van diverse noviteiten in de verpakkingsindustrie, bijvoorbeeld de Quick-Pack en de multicompartment verpakkingen op de verticale verpakkingsmachines. Met deze innovaties is JASA wereldwijd de koploper als het gaat om de nieuwste verpakkingsvormen.

custom packaging

Zeer breed machine portfolio

verpakkingsvormen verpakking

10-tallen verpakkings-vormen

verpakking

Innovatieve
2-in-1
Pack

packaging equipment

Papier verpakkingen mogelijk

Door de sterke samenwerking met internationale partners, levert JASA wereldwijd altijd de passende weeg- en verpakkingsoplossing voor u. Met meer dan 35 jaar internationale ervaring is JASA dé verpakkingsspecialist en kan het JASA team al uw verpakkingsvragen beantwoorden.

Waarom onze klanten voor JASA kiezen

Quiks Quik's potato products logo

“JASA levert kwalitatief hoogwaardige apparatuur met een vlotte service. Dat is in onze dynamische verswereld van levensbelang

gg glasgroenten broek of langedijk logo

“Met JASA kunnen wij ons product sneller en vakkundiger verpakken”

leo de kock leodekock logo

“De snelle en goede service, alsmede het vermogen om innovatieve vraagstukken op te pakken, zijn de pijlers van ons partnerschap”