Home » Over ons

Over JASA

JASA Packaging solutions staat voor innovatie, kwaliteit en flexibiliteit in verpakkingstechnologie. Wij zijn uw specialist in het ontwikkelen en bouwen van verticale verpakkingsmachines, Sleevers en complete weeg- en verpakkingslijnen. Wereldwijd vertrouwen producenten en verpakkers van voedingsmiddelen al 35 jaar op onze expertise.

JASA is een sterk groeiend familiebedrijf met een enthousiast team van 75 medewerkers. Dagelijks halen zij hun energie uit het creëren van uw beste verpakkingsoplossing. De klant staat altijd centraal en JASA werkt dan ook nauw samen met haar klanten op het gebied van ontwikkeling en innovatie. Met vestigingen in Nederland en de USA is JASA met recht een wereldbedrijf.

Innovatief

JASA streeft ernaar om superieure en innovatieve verpakkingsoplossingen te ontwikkelen. Door een nauwe samenwerking met onze klanten blijft JASA altijd innoveren. Zo weet u zeker dat u altijd de nieuwste innovaties in huis haalt. JASA wil een ‘Champions League Speler’ op het gebied van verpakkingsmachines zijn. Out of the box denken is bij JASA een tweede natuur en zorgt voor nieuwe innovaties en slimme verpakkingsoplossingen die ver vooruitlopen op de markt.

Klantgericht

JASA is in overleg met haar klanten continu op zoek naar procesverbetering die bijdragen aan de productiviteit en veiligheid van de verpakkingslijnen. Snellere omsteltijden, eenvoudige bediening, snellere capaciteit, energie-efficiënt en eenvoudig te onderhouden. Allemaal thema's die JASA hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast streeft JASA ernaar om compliant te zijn in de wereldwijde wetgeving op het gebied van veiligheid en hygiëne.

Betrokken

JASA streeft naar marktleiderschap in zowel Nederland, Duitsland als de USA en wereldwijde dekking via haar uitgebreide dealernetwerk. Om dat te bereiken zorgen we ervoor dat onze medewerkers van onze klanten gaan houden en alles in het werk stellen voor klanttevredenheid. Onze normen voor medewerkers zijn; betrokkenheid, oplossingsgericht, proactief en innovatief.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Historie

JASA is in 1985 opgericht door Piet Pannekeet als Pannekeet Machine Techniek (PMT). PMT hield zich voornamelijk bezig met het onderhoud van verwerkings- en verpakkingsmachines in de groente- en fruitverwerkende industrie. Na een aantal succesvolle jaren als serviceorganisatie en leverancier van weeg- en verpakkingsmachines, startte PMT met het ontwikkelen en bouwen van eigen machines voor diverse toepassingen. Vanaf 2005 opereert PMT onder de naam JASA Packaging solutions en heeft JASA zich ontwikkeld tot een internationale specialist op het gebied van wegen en verpakken. De JASA verpakkingsmachines en sleevers worden wereldwijd gebruikt: van Denemarken tot Zuid-Afrika en van Italië tot aan Nieuw Zeeland.

Familiebedrijf

JASA is een sterk groeiend familiebedrijf met een enthousiast team van 75 medewerkers. Ontstaan uit een familie vol gepassioneerde entrepreneurs, is er een directe en open bedrijfscultuur ontstaan. De naam JASA reflecteert de familiebanden en is afgeleid van de namen van de kinderen van Piet Pannekeet: Jarno en Sandra.

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer