PMA Fresh Summit Conference & Expo 2019

Van Cibus Tec tot PMA: JASA reist van beurs naar beurs

Italië, Roemenië, België, en als kersje op de taart: Amerika. JASA gaat op pad om bij verschillende grote beurzen aanwezig te zijn. We verwelkomen je graag bij onze stand op PMA Fresh Summit Expo, Cibus Tec, EMPACK, en op Indagra.

PMA Fresh Summit Conference & Expo 2019

PMA Fresh Summit Expo 2019

JASA wordt niet alleen in Europa vertegenwoordigd, maar ook aan de andere kant van de oceaan: op PMA Fresh Summit Expo in Anaheim, California. Op 18 en 19 oktober verwelkomt het team van JASA je graag op op de stand van JASA USA met standnummer 2597. PMA is de perfecte gelegenheid om onze state-of-the-art Sleever in Amerika te laten zien. Deze zal live gedemonstreerd worden op onze stand. Ook lanceren wij met trots onze innovatieve en award winnende Bag-2-Paper™! Hier kun je meer informatie over verkrijgen bij drie van onze dealers die op PMA aanwezig zijn: AG-Pak (standnummer 3433), Fox Solutions (standnummer 3031) en Volm Companies (standnummer 3202).

PMA Fresh Summit is hét event in Amerika dat zorgt voor wereldwijde verbindingen, consumenteninzichten en innovatieve bedrijfsoplossingen.

Naast JASA zullen er vele andere interessante partijen aanwezig zijn. Op de PMA 2019 ontmoet je telers en leveranciers van bloemen en planten, bedrijven met oplossingen voor voedselveiligheid, overheidsinstellingen en nog veel meer, vanuit de hele wereld.

Cibus Tec 2019

Cibus Tec 2019

Van dinsdag 22 tot en met vrijdag 25 oktober kun je ons vinden op Cibus Tec 2029, in de charmante stad Parma in Italië. Denise Baths vertegenwoordigt JASA bij de stand van onze distributeur Saclark, die je vindt bij Pavilion 2, stand A070. Onze stand is zeker een bezoekje waar, want we staan er met een Dubbele Sleever! Kom vooral even kijken hoe we de machine live demonstreren. 

Cibus Tec is een innovatieve voedingstechnologie beurs waar je informatie vindt voor alle segmenten in de voeding- en drankindustrie. Van ingrediënten tot verwerkingstechnologie, en van verpakkingen tot logistiek.

Op Cibus Tec maak je kennis met de trends van de toekomst. Meer dan 1000 leveranciers uit 26 verschillende landen presenteren hier hun innovatieve producten en oplossingen aan de 35.000 professionals uit de voedsel- en drankindustrie die deze beurs bezoeken. Er worden 600 technologische innovaties getoond, waaronder JASA’s innovatieve verpakkingsoplossing: de JASA Sleever. Op Cibus Tec zie je onze Sleever in actie - de perfecte oplossing voor het automatisch sleeven van uw producten.

EMPACK Mechelen 2019

EMPACK Mechelen 2019

In oktober reizen we ook af naar een van de meest onderschatte historische steden in Vlaanderen, met de opmerkelijkste kathedraal van België als blikvanger: Mechelen. Op woensdag 23 en donderdag 24 oktober vertegenwoordigt Maikel van Wiggen JASA op Empack in Mechelen. Je vindt ons bij de stand van onze Belgische distributeur VanHemens, met standnummer D050.

Op Empack ontdekken exposanten en bezoekers de laatste trends en ontwikkelingen omtrent verpakkingstechnologie en verpakkingsmachines. Tegelijkertijd vindt ook een ander event plaats: Packaging Innovations. Dit event combineert de technologische verpakkingswereld van Empack met de creatieve ‘minds of branding’. Deze twee events samen maken dat Nekkerhal-Brussels North in Mechelen op die dagen de grootste ontmoetingsplek is in België voor de hele verpakkingscommunity.

Maikel vertelt je bij onze stand graag over de JASA Sleever en andere verpakkingsoplossingen, en de mogelijkheden die JASA biedt voor jouw producten. 

Indagra 2019

Indagra 2019

Na Mechelen reist JASA af naar de grootste internationale beurs voor agrarische producten en machines van Roemenië: Indagra. Dit grootste en belangrijkste agrarische evenement in Roemenië wordt georganiseerd in samenwerking met de Roemeense Kamer van Koophandel. 

En er is meer. Tegelijkertijd met Indagra vinden drie andere beurzen plaats, wat inhoudt dat er in totaal vier evenementen onder één dak plaatsvinden. De andere drie events zijn:

Van woensdag 30 oktober tot en met zondag 3 november verwelkomt exportmanager Natasja Boekel je graag bij de stand van onze distributeur Systec Agripack, waar Natasja je alles kan vertellen over onze verpakkingsmogelijkheden voor jouw producten. Bij de stand van de distributeur zal de JASA Sleever gedemonstreerd worden.

Ben je geïnteresseerd in onze verpakkingsoplossingen, maar niet in de gelegenheid om langs te komen bij een van de beurzen? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op. We beantwoorden graag al jouw vragen!

Bekijk hier al het andere nieuws omtrent beurzen.

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van de nieuwste innovaties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Contact_NL

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

0 Reactions
Inline feedbacks
See all reactions

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer