Potati Expo 2019 Austin Texas

Potato Expo 2019

Op woensdag 9 en donderdag 10 januari zijn wij aanwezig op de Potato Expo 2019 in het Austin Convention Center in Austin, Texas, USA. Exportmanager Wim van der Meulen is aanwezig op de expo. Hij kan u informeren over de mogelijkheden van de JASA verpakkingsmachines en de JASA Sleevers en natuurlijk over onze laatste innovatieve aardappelverpakkingen. Op de beurs komt u vier van onze distributeurs tegen, namelijk: Volm (standnummer 212), AG Pak (standnummer 304), Fox (standnummer 250) en Capital Equipment (standnummer 532).

Potato Expo 2019 Austin, Texas

De Potato Expo in Texas is een jaarlijks terugkerend evenement. Met ongeveer 1800 exposanten is het dan ook de grootste beurs op het gebied van aardappels in Noord-Amerika. Hier vindt u de laatste innovaties op het gebied van aardappels, consumententrends, voedselveiligheid, verpakkingen en nog veel meer! Tijdens de beurs zijn er ook verschillende demonstraties, presentaties en netwerkmogelijkheden. Kortom er is voor ieder wat wils. U vindt het complete programma op de website van de Potato Expo 2019.

In de directe omgeving van de beurs zijn genoeg hotels en heeft u nog wat tijd over, dan is een bezoekje aan de stad Austin zeker de moeite waard. Austin wordt op reiswebsite Expedia omschreven als een ‘super coole city’!

De beurs is op woensdag 9 januari geopend van 11:00 tot 18:30 en op donderdag 10 januari van 8:00 tot 17:00 uur. U bent van harte welkom om ons daar te bezoeken.

Bekijk hier al het andere nieuws omtrent beurzen.

 

0 Reactions
Inline feedbacks
See all reactions

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer