JASA verpakkingen genomineerd voor PotatoEurope InnovationAward

JASA 2-IN-1 PACK™ GENOMINEERD VOOR INNOVATION AWARD

JASA's laatste innovatie, de 2-in-1 Pack™, is genomineerd voor de PotatoEurope Innovation Award 2017. PotatoEurope is een jaarlijkse beurs voor de Europese aardappelindustrie. De beurs rouleert jaarlijks tussen de volgende vier landen: Duitsland, België, Frankrijk en Nederland. Dit jaar wordt de beurs gehouden in Nederland. De PotatoEurope Innovation Award brengt innovaties aan het licht die zorgen voor toekomstgerichte oplossingen voor de gehele keten.

PotatoEurope Innovation Award

Voorafgaande aan de beurs hebben diverse bedrijen uit de sector de kans gekregen hun innovaties in te zenden naar de organisatie van PotatoEurope. In totaal waren er dit jaar 26 aanmeldingen. De aanmeldingen zijn beoordeeld door een deskundige jury bestaande uit NAO-directeur Dick Hylkema, Aardappellector Peter Kooman en Aardappelwereld Magazine hoofdredacteur Jaap Delleman. De jury heeft vijf kandidaten geselecteerd die strijden voor de PotatoEurope Innovation Award. JASA is hier een van met de 2-in-1 Pack™!

Stem op JASA

Help JASA mee naar de overwinning door hier te stemmenDe winnaars zullen op 13 september 2017 bekend worden gemaakt tijdens de PotatoEurope beurs in Emmeloord.

Bekijk hier al het andere nieuws over de AGF sector.

Abonneer
Let me know if

0 Reactions
Inline feedbacks
See all reactions

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer