Nieuw: duurzame verpakkingen van 100% papier*

Vorige week kondigden we onze nieuwe revolutionaire Bag-2-Paper™ verticale verpakkingsmachines aan. Nu kunnen we de verpakkingen ook eindelijk echt laten zien! Momenteel is de Bag-2-Paper™ te gebruiken met drie verpakkingstypes: de vlakke pillow verpakking, een verpakking met zij-invouwen en doy-style verpakkingen.

Bag-2-Paper™ verpakkingen
Bag-2-Paper™ verpakkingen
Bag-2-Paper™ logo

Hoe de papieren verpakkingen gemaakt worden op de Bag-2-Paper™ machine kunt u aan de hand van de volgende animatie zien.

Maar Bag-2-Paper™ zijn niet de enige nieuwe verpakkingsinnovatie die we lanceren! We hebben namelijk ook nieuwe sleeve voor appels die 100% geschikt is voor recycling!

JASA_appel_sleeve
JASA_appel_sleeves

Voor alle verpakkingen die met de Bag-2-Paper™ en de nieuwe sleeve voor appels gemaakt worden geldt dat ze 100% geschikt zijn voor recycling omdat ze van 100% papier* gemaakt worden zonder plastic coating. Dit zijn de voordelen van de nieuwe verpakkingen nog een keer op een rijtje:

  • 100% papier*
  • Geen plastic
  • 100% geschikt voor recycling
  • Razendsnel verpakt
  • Energiezuinig

We presenteren onze nieuwe machine en een nieuwe recyclebare oplossing voor appels op Fruit Logistica 2019. U kunt ons van 6 tot 8 februari 2019 vinden in Hal 9, stand D-14. Zien we u daar?

Heeft u geen tijd om naar Berlijn te komen, maar bent u wel geïnteresseerd? Klik dan hier om een afspraak te maken met onze verkoopafdeling!

De komende weken zullen we steeds meer van onze nieuwe Bag-2-Paper™ machine laten zien. Volg ons op LinkedIn, Twitter en Facebook om zeker te weten dat u niets mist.  

*Disclaimer beschikbaar op jasa.nl

Bekijk hier al het andere nieuws over papieren verpakkingen.

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van de nieuwste innovaties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Contact_NL

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

0 Reactions
Inline feedbacks
See all reactions

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer