Nieuw: duurzame verpakkingen van 100% papier*

Vorige week kondigden we onze nieuwe revolutionaire Bag-2-Paper™ verticale verpakkingsmachines aan. Nu kunnen we de verpakkingen ook eindelijk echt laten zien! Momenteel is de Bag-2-Paper™ te gebruiken met drie verpakkingstypes: de vlakke pillow verpakking, een verpakking met zij-invouwen en doy-style verpakkingen.

Bag-2-Paper™ verpakkingen
Bag-2-Paper™ verpakkingen
Bag-2-Paper™ logo

Hoe de papieren verpakkingen gemaakt worden op de Bag-2-Paper™ machine kunt u aan de hand van de volgende animatie zien.

Maar Bag-2-Paper™ zijn niet de enige nieuwe verpakkingsinnovatie die we lanceren! We hebben namelijk ook nieuwe sleeve voor appels die 100% geschikt is voor recycling!

JASA_appel_sleeve
JASA_appel_sleeves

Voor alle verpakkingen die met de Bag-2-Paper™ en de nieuwe sleeve voor appels gemaakt worden geldt dat ze 100% geschikt zijn voor recycling omdat ze van 100% papier* gemaakt worden zonder plastic coating. Dit zijn de voordelen van de nieuwe verpakkingen nog een keer op een rijtje:

  • 100% papier*
  • Geen plastic
  • 100% geschikt voor recycling
  • Razendsnel verpakt
  • Energiezuinig

We presenteren onze nieuwe machine en een nieuwe recyclebare oplossing voor appels op Fruit Logistica 2019. U kunt ons van 6 tot 8 februari 2019 vinden in Hal 9, stand D-14. Zien we u daar?

Heeft u geen tijd om naar Berlijn te komen, maar bent u wel geïnteresseerd? Klik dan hier om een afspraak te maken met onze verkoopafdeling!

De komende weken zullen we steeds meer van onze nieuwe Bag-2-Paper™ machine laten zien. Volg ons op LinkedIn, Twitter en Facebook om zeker te weten dat u niets mist.  

*Disclaimer beschikbaar op jasa.nl

Bekijk hier al het andere nieuws over papieren verpakkingen.

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van de nieuwste innovaties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Contact_NL

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laat een reactie achter

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer