JASA op de New York Produce Show and Conference

JASA op de New York Produce Show and Conference

Ook deze week is JASA weer over de grens. Van 10 tot en met 13 december vindt de New York Produce Show and Conference plaats in het Jacob K. Javits Convention Center in New York.

JASA op de New York Produce Show and Conference

Tijdens dit vierdaagse evenement zijn er volop netwerk- en commerciële mogelijkheden onder de Amerikaanse vers-verpakkers.

De beurs is opgedeeld in verschillende onderdelen. Zo bestaan de eerste twee dagen uit presentaties, waaronder het Global Trade Symposium op dinsdag. Tijdens dit symposium worden verschillende onderwerpen aangesneden, onder andere om de consumptie van groenten en fruit te verhogen, maar ook hoe we de consument van betere kwaliteit kunnen voorzien.

Op woensdag 13 december begint de beurs dan echt en zullen ongeveer 400 bedrijven zichzelf presenteren, waaronder JASA. Onze export manager Wim van der Meulen zal ons tijdens deze dag vertegenwoordigen samen met onze Amerikaanse distributeur Volm. Wij zien u graag op de New York Produce Show and Conference op stand nummer 614!

Benieuwd op welke beurzen wij nog meer staan? Kijk dan hier!

0 Reactions
Inline feedbacks
See all reactions

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer