20 jaar bij familiebedrijf JASA

Na 20 jaar JASA gaat Thijs Dingerdis met pensioen

Op dinsdag 18 december gaat Thijs Dingerdis met pensioen. In december 2014 startte Thijs’ pensioen eigenlijk al, maar omdat hij graag bezig blijft, bleef hij de afgelopen vier jaar drie ochtenden bij JASA werken. Afgelopen oktober is Thijs 69 geworden en nu gaat hij dan echt met pensioen. Na 20 jaar trouwe dienst zal hij het werken bij JASA erg gaan missen en wij Thijs natuurlijk ook.

20 jaar bij familiebedrijf JASA
20 jaar bij familiebedrijf JASA
20 jaar bij familiebedrijf JASA

Thijs heeft 20 jaar lang als Constructiebankwerker bij ons gewerkt en in al deze jaren heeft hij heel wat stortpijpen en tussentrechters voor onze machines met de hand gemaakt. Thijs had aan een half woord genoeg en leverde echt vakwerk af.

De laatste jaren werd de productie van deze stortpijpen en trechters ook uitbesteed, maar het komt ook nog regelmatig voor dat we ze hier maken en dan maakt Thijs onmiddellijk tijd vrij om deze vakkundig in elkaar te lassen.

Thijs gaat niet achter de geraniums zitten, want hij werkt al jaren als onderhoudsvrijwilliger bij Huize Glorie in Bergen aan Zee en dat blijft hij ook nog gewoon doen.

Thijs, bedankt voor alles, we zullen je missen, geniet van je pensioen!

0 Reactions
Inline feedbacks
See all reactions

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer