Duurzame vlees verpakkingen met de JASA Sleever

Hoewel JASA bekend staat om haar verpakkingsmachines voor het verpakken van AGF producten, zijn de JASA machines ook goed te gebruiken voor andere producten. De JASA Sleever is bijvoorbeeld ook uitermate geschikt voor het sleeven van zowel dieptrek verpakkingen voor vlees en vergelijkbare producten als schalen gesloten met een topseal.

Skinpack_meat_sleeve

Branding met de JASA Sleever

“Door middel van een mooie kartonnen sleeve creëer je een herkenbaar product in het schap”, legt Piet Pannekeet, oprichter van JASA, uit. De kartonnen sleeves zijn de perfecte manier om uw producten niet alleen een duurzame uitstraling te geven, maar ook te voorzien van een duidelijke branding. Daarnaast biedt de sleeve ruimte voor productinformatie, de barcode, en biedt het ruimte voor extra’s zoals recepten of variatietips.

Tray_falafel_sleeve
Tray_turkey_sleeve

De JASA Sleever

De in 2018 geïntroduceerde Sleever is ontworpen aan de hand van de eisen en wensen van de gebruiker: de Sleever verwerkt tot maximaal 100 verpakkingen per minuut, heeft een zeer korte omsteltijd van minder dan 5 minuten, een hygiënisch design en is zeer eenvoudig te bedienen. De Sleever is een compacte plug-and-play machine en daardoor eenvoudig te integreren in vrijwel elke (bestaande) verpakkingslijn. Daarnaast is de Sleever energiezuinig en verdient zichzelf binnen een jaar terug door kosten te besparen met automatisering.

Naast het sleeven van vlees in dieptrek verpakkingen en schalen is de Sleever uitermate geschikt voor het sleeven van maaltijdsalades, tapas, of kant-en-klaarmaaltijden.  De Sleever is te gebruiken met verschillende soorten schalen en trays, zowel vierkant, ovaal als rond.

Tray_vegetarian_sate_sleeve
Tray_pork_sleeve

JASA op IFFA 2019

Dit jaar staat JASA voor het eerst op de IFFA 2019 om alle mogelijkheden voor het verpakken van vlees te laten zien! De IFFA 2019 is de grootste vleesbeurs in Duitsland en wordt eens in de drie jaar georganiseerd. Tijdens de IFFA 2019 demonstreert JASA de Sleever in de stand en informeren we u graag over de verschillende verpakkingsmogelijkheden voor uw producten. U kunt ons vinden in hal 11.1, stand A37.

Heeft u interesse in onze Sleever, maar geen tijd om langs te komen? Neem dan telefonisch of per email contact met ons op. Ons verkoopteam informeert u graag over de mogelijkheden voor uw producten.

Bekijk hier al het andere nieuws omtrent beurzen.

 

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van de nieuwste innovaties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Contact_NL

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Abonneer
Let me know if

0 Reactions
Inline feedbacks
See all reactions

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer