Clusius College bij JASA op bezoek

Leerlingen Clusius college bezoeken JASA Packaging Solutions

Afgelopen vrijdag kreeg JASA bezoek van 25 derdejaars studenten van het Clusius College in Alkmaar. Na het eerste bezoek vorig jaar, wilden zij ook dit jaar weer langskomen. De presentatie en rondleiding zijn een waardevolle aanvulling op de verpakkingslessen van het Clusius College.

Clusius College bij JASA op bezoek

Tijdens de lessen ‘verpakken’ leren de studenten hoe de machines werken, welke eigenschappen het verpakkingsmateriaal heeft en welke informatie daarop moet staan. Dit sluit natuurlijk goed aan bij de activiteiten van JASA en de mensen waarmee zij dagelijks samenwerken en die ook dagelijks met de JASA verpakkingsmachines werken.

Studie richtingen op het Clusius College

De studenten volgen verschillende studierichtingen; Voeding & Technologie, Voeding en Kwaliteit en Voeding en Voorlichting. Zij worden opgeleid om in de levensmiddelenindustrie te gaan werken, bijvoorbeeld als lijnchef, operator, kwaliteitscontroleur, procestechnoloog of productontwikkelaar. Een bezoek aan JASA biedt hen een leerzame kijk achter de schermen.

Clusius College bij JASA op bezoek

Ivo Luijckx, Productmanager bij JASA gaf de studenten een presentatie over JASA en de machines die zij maken. Daarnaast ging Ivo ook in op het thema duurzaamheid, recyclen en de strijd tegen plastic soep. Natuurlijk werden de twee nieuwste innovaties van JASA uitgebreid besproken; Bag-2-Paper en de nieuwe sleever voor appels en andere groenten- en fruitsoorten.

Na de presentatie kregen de leerlingen een rondleiding door de fabriek, waarbij ze de Sleever voor appels, de Bag-2-Paper machine en een JASA 350CM in werking konden zien. De leerlingen en begeleiders waren zeer enthousiast over dit kijkje achter de schermen. Het was voor herhaling vatbaar en dit is toch altijd weer leuker dan een ochtendje in de klas zitten.

Ook studeren bij het Clusius College? 

Onderstaand filmpje laat zien waarom een opleiding richting voeding zo leuk is.

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van de nieuwste innovaties en nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Contact_NL

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

0 Reactions
Inline feedbacks
See all reactions

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer