Kiwi’s duurzaam verpakken zonder plastic

Dit jaar staat JASA op Macfrut 2019 in het Rimini Expo Center in Italië. De beurs is dé beurs in Italië in de AGF industrie. Een goede reden dus voor JASA om de duurzame verpakkingsmogelijkheden te laten zien. U kunt JASA vinden op de stand van Saclark, hal B3, stand 067, met Bag-2-Paper™ en de Sleever voor kiwi’s en appels. Het is nu namelijk ook mogelijk om kiwi's zonder plastic te verpakken

Kiwis

Traditionele kiwi verpakkingen

“Wat je vaak ziet zijn kiwi's in een kartonnen schaal die verpakt worden met een flow pack eromheen en de plastic schalen met klapdeksel”, zegt Piet Pannekeet, oprichter van JASA. “Als bedrijf vinden we bij JASA duurzaam verpakken erg belangrijk, daarom hebben we nu ook een sleeve ontwerp om kiwi’s te verpakken zonder plastic.”

Kiwi’s zonder plastic verpakken met de JASA Sleever

Door middel van de JASA Sleever worden de kiwi’s verpakt in een kartonnen schaal met een kartonnen sleeve eromheen. De sleeve houdt de kiwi’s op zijn plek terwijl ze goed zichtbaar blijven in de verpakking. Dezelfde technologie ontwikkelde JASA eerder voor het duurzaam verpakken van appels.

Het ontwerp van de kartonnen sleeve is aan te passen aan de wensen van de klant. Daardoor kan de sleeve op maat gemaakt worden en kunt u met uw huidige kartonnen schalen kiwi’s verpakken zonder plastic.

Kiwis duurzaam verpakt

De JASA Sleever

De JASA Sleever verwerkt tot maximaal 100 verpakkingen per minuut. Ook is de Sleever gemakkelijk en snel om te stellen, heeft het een hygiënisch design en is zeer eenvoudig te bedienen. De Sleever is een compacte plug-and-play machine en daardoor eenvoudig te integreren in vrijwel elke (bestaande) verpakkingslijn. Daarnaast is de Sleever energiezuinig, compact en verdient zichzelf binnen een jaar terug door kosten te besparen met automatisering.

Heeft u interesse in onze duurzame verpakkingsoplossingen voor kiwi’s maar geen tijd om naar Macfrut 2019 te komen? Neem contact op met onze verkoopafdeling! Zij informeren u graag over de mogelijkheden van de JASA Sleever voor uw producten.

Bekijk hier al het andere nieuws over kiwi's.

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van de nieuwste innovaties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Contact_NL

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

0 Reactions
Inline feedbacks
See all reactions

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer