verpakkingsmachines trend volgens pmmi

JASA’s Sleever voldoet aan verpakkingsmachine trends

De trends voor verpakkingsmachines volgens PMMI

PMMI, Association for Packaging and Processing Technologies, heeft een rapport gepubliceerd met de trends rondom verpakkingsmachines. Uit hun onderzoek is gebleken dat 73% van de verpakkers, machine reinigbaarheid belangrijk vindt. Daarnaast vindt 50% van de verpakkers een snelle omsteltijd belangrijk en 43% geeft aan de machine veiligheid belangrijk te vinden.

PMMI is de marktleider op het gebied van resources voor het verwerken en verpakken van producten. Dit rapport toont niet alleen de nieuwste ontwikkelingen in de verpakkingsindustrie, maar ook datgene wat onze klanten belangrijk vinden bij het kiezen van hun verpakkingsmachines.

Tijdens het ontwikkelen van de JASA Sleever verpakkingsmachine, hebben wij al deze onderdelen meegenomen als eisen aan de Next Generation Sleever. Zodoende voldoet onze Sleever volledig aan “The Next Generation of Processing Equipment” zoals die gesteld is in het onderzoek van PMMI. Daarnaast overstijgt de Sleever deze verwachtingen, omdat hij ook energiezuinig is, een zeer snelle verwerkingstijd heeft en ook nog eens eenvoudig in onderhoud is. U kunt het hele onderzoek en de resultaten van PMMI hier vinden.  

Bekijk hier al het andere nieuws over de AGF sector.

verpakkingsmachines trend volgens pmmi

0 Reactions
Inline feedbacks
See all reactions

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer