Nominatie Packaging Awards 2019

JASA’s Bag-2-Paper™ is genomineerd voor de NL Packaging Awards 2019!

Nominatie Packaging Awards 2019

Nieuwe innovatieve Bag-2-Paper™

We lanceerden de nieuwe Bag-2-Paper™ verpakkingen begin februari tijdens Fruit Logistica in Berlijn en de reacties waren zeer enthousiast. Voor Bag-2-Paper™ ontwikkelden we een revolutionaire nieuwe technologie voor onze verticale verpakkingsmachines.

Deze nieuwe verpakking is gemaakt van 100% papier*, zonder plastic coating en de verpakking wordt gesloten zonder te sealen. Daarnaast is deze ook nog eens 100% geschikt voor recycling. De Bag-2-Paper™ is hiermee een revolutie op het gebied van duurzaam verpakken.

Vooralsnog is de Bag-2-Paper™ verpakking geschikt voor het verduurzamen van uw verpakkingen voor droge producten. Denk hierbij aan aardappels, uien, knoflook, sjalotten, noten en bloembollen. En wij blijven natuurlijk deze nieuwe technologie door ontwikkelen.

Uitreiking NL Packaging Awards 2019

De uitreiking van de NL Packaging Awards 2019 vindt plaats op donderdag 16 mei tijdens een galadiner in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. De NL Packaging Awards worden dit jaar voor de vierde keer uitgereikt en worden in Nederland gezien als dé vakprijs voor de verpakkingsbranche.

Fingers crossed, wij hopen natuurlijk op 16 mei aanstaande tot winnaar in de categorie Innovatie Techniek te worden gekozen.

Bekijk hier de uitreiking van de NL Packaging Awards van 2018:

* Disclaimer beschikbaar op jasa.nl

Bekijk hier al het andere nieuws over de AGF sector.

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van de nieuwste innovaties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Contact_NL

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

0 Reactions
Inline feedbacks
See all reactions

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer