Sandra Pannekeet wint Oranje Handelsmissiefonds met JASA Packaging Solutions

JASA wint Oranje Handelsmissiefonds

JASA heeft het Oranje Handelsmissiefonds gewonnen! Op vrijdag 19 oktober kregen we al te horen dat we tot een van de winnaars behoorden en op vrijdag 2 november werd het officieel aangekondigd. Afgelopen vrijdag was de officiële prijsuitreiking van het Oranje Handelsmissiefonds bij BNR Nieuwsradio in Amsterdam. Alle tien de winnaars kwamen hier bijeen om de prijs in ontvangst te nemen.

Door het winnen van deze prijs zal JASA het komende jaar intensief begeleid worden door het Oranje Handelsmissiefonds tijdens het opzetten van JASA USA.

Vooraf aan de uitslag kwamen er op vrijdag 5 oktober twee mensen van het Oranje Handelsmissiefonds op bezoek bij JASA, iemand van de ING en iemand van het VNO NCW. Tijdens hun gesprek met Sandra ging het voornamelijk over wie wij zijn, onze internationale ambities, hoe wij ons bezighouden met maatschappelijk verantwoord ondernemen en waarom juist wij moeten winnen. Ook nam de jury een hele vragenlijst met Sandra door en kregen ze een uitgebreide rondleiding door ons bedrijf.

De juryleden kwamen op 18 oktober weer bijeen, om alle genomineerde bedrijven met elkaar te bespreken en te bepalen wie de tien winnaars werden om een dag later de uitslag aan te kondigen. Op 10 december wordt het traject met het Oranje Handelsmissiefonds officieel ingeluid met het luiden van de beursgong.

Sandra Pannekeet wint Oranje Handelsmissiefonds met JASA Packaging Solutions
Abonneer
Let me know if

0 Reactions
Inline feedbacks
See all reactions

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer