Anuga Foodtec logo

JASA VOOR HET EERST OP DE ANUGA FOODTEC

JASA staat al jaren voor innovatie, kwaliteit en flexibiliteit op het gebied van verpakkingsmachines. Maar wist u ook dat JASA in Nederland een van de meest toonaangevende leveranciers is van geautomatiseerde schalen en afvullijnen voor maaltijdsalades, snack-, vis- en vleesproducten? En dat zij vrijwel alle grote Nederlandse verwerkers tot haar klantenkring mag rekenen?

Nieuwe generatie sleevers

Met trots informeren wij u dat JASA voor het eerst deelneemt aan de Anuga FoodTec 2018 in Duitsland. Tijdens deze beurs lanceren wij de nieuwe generatie sleevers met als belangrijkste innovatie een verdubbeling van de productietijd en een omsteltijd van minder dan 5 minuten. De sleever wordt gedemonstreerd met 3 verschillende verpakkingen: een gewone maaltijdsalade, een snack verpakking en een kartonnen maaltijdbox.

Innovatieve schalen- en afvullijnen

Daarnaast staat het JASA team klaar om u bij te praten over de innovatieve schalenlijnen en de meest recente projecten die wij hebben opgeleverd. De belangrijkste innovaties van de JASA geautomatiseerde schalen en afvullijnen zijn de ergonomische- en in hoogte verstelbare werkplekken voor het manueel afvullen van schalen, de automatische vulstations in continuous motion en robot stations voor het toevoegen van bijvoorbeeld sachets.

Ontmoet ons

Wij zouden het leuk vinden als u de tijd neemt om nader kennis te maken met JASA tijdens de Anuga FoodTec. U kunt ons vinden in hal 7.1, stand B-101.

Ook als u niet in de gelegenheid bent om ons tijdens de Anuga FoodTec te bezoeken, informeren we u uiteraard graag over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op. 

Bekijk hier al het andere nieuws over de AGF sector.

0 Reactions
Inline feedbacks
See all reactions

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer