Demonstratie op Interpom 2018

JASA op Interpom 2018

Dit weekend ging Interpom 2018 van start. Met ruim 20.000 bezoekers uit 49 landen is deze Belgische beurs is de grootste indoor beurs van de wereld op het gebied van aardappelen. En zeker de moeite waard voor alle aardappelexperts.

Gezien de droogte van 2018 heeft heel Europa te kampen met een slechte oogst: kleinere aardappels. In Nederland en België is de oogst zelfs 20% kleiner uitgevallen dan eerdere jaren. En dat terwijl de vraag naar bewerkte aardappelproducten groot blijft. Iets waar op Interpom zeker aandacht aan besteed wordt met verschillende lezingen over droogte en de kwaliteit van de pootaardappelen.

Daarnaast kun je JASA’s exportmanagers Natasja Boekel en Wim van der Meulen vinden bij onze distributeur VanHemens, standnummer 167. Zij zullen de JASA 350CM laten zien en is natuurlijk beschikbaar voor al uw vragen. U kunt Interpom nog bezoeken tot en met 27 november.

Bekijk hier al het andere nieuws omtrent beurzen.

Demonstratie op Interpom 2018
0 Reactions
Inline feedbacks
See all reactions

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer