JASA levert complete verpakkingslijnen voor het verpakken van bewerkt en onbewerkt fruit

JASA maakt complete verpakkingslijnen voor het verpakken van fruit

Convenience is een trend die niet snel zal verdwijnen. We gaan met z'n allen gezonder eten, maar het moet wél gemakkelijk blijven. Zakjes en schalen met porties fruit winnen daarom nog steeds aan populariteit. Om verpakkers te helpen met deze trend, levert JASA daarom complete verpakkingslijnen voor het verpakken van bewerkt en onbewerkt fruit.

JASA levert complete verpakkingslijnen voor het verpakken van bewerkt en onbewerkt fruit
JASA levert complete verpakkingslijnen voor het verpakken van bewerkt en onbewerkt fruit

Voorgesneden fruit verpakken

Het verpakte fruit is niet meer weg te denken uit de winkel. Loop een gemiddelde supermarkt in en je ziet de voorgesneden stukjes appel, schalen met mango naast de schalen met gemixt fruit liggen. Daarnaast kun je blauwe bessen en snoeptomaatjes in de shaker bekers krijgen en heb je altijd een gezonde snack bij de hand.

Al deze producten worden natuurlijk nauwkeurig gewogen op een weeg machine en verpakt zodat de consument van gemak voorzien wordt.

De complete verpakkingslijnen bestaan uit verschillende wegers die zowel single fruit als gemixt fruit kunnen wegen. De weeg machines voor schalen met gemixt fruit wegen ieder een fruitsoort apart af om het vervolgens samen te voegen in een laatste weger die het geheel weegt. Zo weet u altijd zeker dat iedere schaal evenveel fruit bevat.

Op maat gemaakte verpakkingslijnen

JASA kan deze verpakkingslijnen compleet op maat maken naar iedere specifieke situatie. Wij denken met u mee en komen zo tot de ideale oplossing voor u. Hierbij denken wij ook mee met de aan- en afvoer van het product rondom het fruit verpakken. De zakjes, shakers en schalen voorverpakt fruit die in veel Nederlandse supermarkten te vinden zijn worden veelal op een JASA verpakkingslijn verpakt.

 

Get ready for summer

De voorverpakte zakjes en schalen fruit zijn vooral in de zomer populair onder consumenten. Even snel onderweg een lekker stukje fris fruit zonder te hoeven pellen. Zomer 2019 is daarom dé gelegenheid om deze trend verder te omarmen. Complexe lijnen voor dergelijke producten hebben soms wel een levertijd van 16 weken of meer, dus als u nu contact met ons opneemt bent u voor de zomer operationeel.

Neem contact op met onze adviseurs voor de mogelijkheden voor u!

Bekijk hier al het andere nieuws over de AGF sector.

 

Abonneer
Let me know if

0 Reactions
Inline feedbacks
See all reactions

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer