JASA kijkt terug op een fantastische week op Fruit Logistica 2019!

Na maanden werken aan onze nieuwe innovaties, was het dan zover: Fruit Logistica 2019! Het thema dit jaar? “It’s all about paper!” Met onze nieuwe innovaties Bag-2-Paper™ en de kartonnen sleeve voor appels, was onze stand dit jaar op Fruit Logistica 2019 razend populair.

Dit jaar is onze stand door ruim 1500 mensen bezocht en hadden we het drukker dan ooit. Niet gek, want we hebben niet alleen keihard gewerkt aan onze nieuwe innovaties, maar ook aan onze stand. We begonnen met de opbouw van de stand al in het weekend voor de beurs.

Na maanden plannen was het geweldig om het Bag-2-Paper™ logo nu zo groot in de hal te zien staan.

Fruit_Logistica_2019_stand
Fruit_Logistica_stand1

Dealermeeting Fruit Logistica 2019

Voor JASA begon de beurs al op dinsdagavond tijdens de dealeravond. Tijdens deze avond kregen onze dealers als eerste alle informatie over onze nieuwe verpakkingsoplossingen: Bag-2-Paper™ en de kartonnen sleeve voor appels en ander fruit. Onze dealers waren gelijk razend enthousiast over deze nieuwe innovaties. We begonnen de avond met een presentatie van Eduard de Haan en eindigden de avond met een hapje en een drankje.

Fruit_Logistica_dealers
Fruit_Logistica_stand2

Vanaf woensdag begon de echte beurs en wat heeft het JASA team hiervan genoten! We zijn overweldigd door de enthousiaste reacties op onze nieuwe innovaties en de positieve energie van alle bezoekers die wij bij ons in de stand mochten ontvangen.

Allen die er waren, bedankt!

Fruit Logistica 2019: de innovaties

Dit jaar presenteerden we onze nieuwste innovaties in onze stand. Als eerst lieten we vol trots onze Bag-2-Paper™ verticale verpakkingsmachine zien. Deze revolutionaire nieuwe technologie verpakt droge producten in 100% papier*, zonder plastic coating, de verpakkingen worden gesloten zonder te sealen en zijn 100% geschikt voor recycling. Daarmee is Bag-2-Paper™ een revolutie op het gebied van duurzaam verpakken.

JASA_appel_sleeve
Fruit Logistica, Bag-2-Paper

Daarnaast presenteerden we ook onze kartonnen sleeve voor appels. Hierbij wordt geen folie materiaal meer gebruikt om de appels te verpakken maar een kartonnen sleeve die 100% geschikt is voor recycling. Door middel van een kartonnen sleeve worden de appels in de nieuwe verpakking op zijn plek gehouden. “De appels zijn goed te zien, zitten toch stevig in de schaal en kunnen niet uit de verpakking genomen worden,” zegt Piet Pannekeet, oprichter van JASA.

JASA kan dus terugkijken op een hele geslaagde, gezellige en enerverende beurs. Namens het hele JASA team willen wij iedereen bedanken die onze stand bezocht heeft op Fruit Logistica 2019!

Fruit_logistica_jasa_team

Mocht u nog vragen hebben of benieuwd zijn naar de mogelijkheden met onze nieuwe verpakkingsoplossingen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk hier al het andere nieuws omtrent beurzen.

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van de nieuwste innovaties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Contact_NL

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

0 Reactions
Inline feedbacks
See all reactions

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer