Fruit Logistica, Bag-2-Paper

JASA goes “Bag-2-Paper™” op Fruit Logistica 2019!

2019 is nog maar net begonnen en we vinden het nu al een geslaagd jaar. Niet gek, want we kunnen nu eindelijk met gepaste trots ons thema voor Fruit Logistica 2019 aankondigen: Bag-2-Paper™! Met deze 100% papieren* verpakkingen zal JASA zich gaan richten op het duurzaam verpakken van aardappelen, uien en knoflook.

Fruit Logistica, Bag-2-Paper
Fruit Logistica, Bag-2-Paper

Bag-2-Paper™ is een revolutionaire nieuwe technologie voor de verticale verpakkingsmachines. Hiermee kunnen we papieren verpakkingen sluiten zonder te sealen, met alle voordelen van het verticaal verpakken! Daardoor zijn de verpakkingen niet alleen 100% van papier*, maar de verpakkingen zijn ook 100% geschikt voor recycling. Daarnaast worden de producten razendsnel verpakt.

Achter de schermen zijn we hard bezig om de laatste hand te leggen aan deze nieuwe technologie. We zullen deze presenteren in onze innovatieve stand op Fruit Logistica 2019. Benieuwd naar de mogelijkheden of zien hoe deze JASA verpakkingsmachine werkt? Ons team staat op Fruit Logistica 2019 voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons herkennen aan het Bag-2-Paper™ logo in onze stand.

In de komende weken zullen we meer delen op onze website en social media over de ontwikkelingen van Bag-2-Paper™, volg ons dus om zeker te weten dat u niets mist!

U kunt ons van 6 tot 8 februari 2019 vinden in Hal 9, stand D-14. Zien we u daar?

Komt u niet naar Berlijn, maar bent u wel geïnteresseerd? Maak dan een afspraak met onze verkoopafdeling!

Nieuw Bag-2-Paper

Bekijk hier al het andere nieuws omtrent beurzen.

*Lees de disclaimer hier.

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van de nieuwste innovaties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Contact_NL

Naam*
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

0 Reactions
Inline feedbacks
See all reactions

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer