oranje handelsmissiefonds

JASA genomineerd voor Oranje Handelsmissiefonds

JASA Packaging Solutions heeft te horen gekregen dat zij uit een grote groep bedrijven genomineerd is als een van de kanshebbers op een jaar lang ondersteuning van het Oranje Handelsmissiefonds. Een mooie kans voor een snelle start in Amerika, waar Sandra Pannekeet en haar gezin eind volgende maand naartoe gaan om daar JASA Amerika op te starten.

Sandra Pannekeet en Joost Somford naar Amerika voor familiebedrijf JASA

Het Oranje Handelsmissiefonds opent deuren
Bij de troonwisseling in 2013 is voor ondernemers die een grotere afzetmarkt zoeken het Oranje Handelsmissiefonds opgericht. De initiatiefnemers ING, KLM, MKB-Nederland en het Ministerie van Buitenlandse Zaken in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, willen ondernemers helpen om nieuwe deuren in het buitenland te openen. Met dit fonds bundelen de partners hun krachten en onderstrepen zij het belang van internationale handel voor Nederland.

Ieder jaar worden er 30 bedrijven genomineerd uit alle inzendingen. Hierbij wordt er onder andere gekeken of een bedrijf zich onderscheidt op het gebied van bijvoorbeeld duurzaamheid, creativiteit en/of innovatie ten opzichte van andere bedrijven. Uiteindelijk winnen 10 bedrijven het fonds, wat ondersteuning bied bij het opbouwen van een internationaal netwerk. Het winnen van het Oranje Handelsmissiefonds opent dus letterlijk deuren in het buitenland. Ondernemers gaan op handelsmissie, komen in contact met mensen die ze normaal niet spreken en dat draagt allemaal bij tot het bereiken van een hoger doel: sneller starten in het beoogde exportland.

Bekijk hier al het andere nieuws over de AGF sector.

0 Reactions
Inline feedbacks
See all reactions

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer