Jasa genomineerd voor NL Packaging Awards 2017

JASA GENOMINEERD VOOR NL PACKAGING AWARDS 2017

De jury van de NL Packaging Awards 2017 heeft de genomineerden bekend gemaakt. En JASA is genomineerd met de laatste innovatieve verpakking, de JASA 2-in-1 Pack! In totaal zijn er 11 categorieën. JASA is genomineerd in de categorie Innovatie Techniek. Op donderdag 16 maart worden er in iedere categorie twee awards uitgereikt: één voor de winnaar en één voor de runner-up. In de categorie Design Accountability wordt slechts één award voor de winnaar uitgereikt. In de kleine categorieën zijn geen genomineerden vastgesteld, maar staan de inzendingen vermeld.

De jury van de NL Packaging Awards 2017 bestaat uit 35 professionals en werd verdeeld in vijf deeljury’s. Iedere deeljury presenteerde in een plenaire sessie zijn genomineerden aan de andere deeljury’s en met de input uit die sessie werd uiteindelijk een keuze gemaakt. De vijf onafhankelijke jury’s waren vrij in het aantal nominaties. In de meeste categorieën zijn er vier of vijf nominaties, maar de jury van Private Label en Drankverpakkingen nomineerde maar liefst respectievelijk zeven en acht inzendingen. In de kleine categorieën zijn er geen nominaties, hier worden de inzendingen weergegeven.  De winnaars van de NL Packaging Awards 2017 worden op donderdag 16 maart bekend gemaakt.

Bekijk hier al het andere nieuws over papieren verpakkingen.

Abonneer
Let me know if

0 Reactions
Inline feedbacks
See all reactions

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer