Jasa genomineerd voor onderneming van het jaar door ondernemend alkmaar

JASA GENOMINEERD ALS ONDERNEMING VAN HET JAAR 2017

JASA is genomineerd in de 'Van Alkmaar de Victorie Prijs' als 'Onderneming van het jaar 2017'. De 'Van Alkmaar de Victorie Prijs’ is voor iedere ondernemer en alle ondernemingen in Alkmaar, al dan niet lid van Ondernemend Alkmaar of een bedrijvenvereniging. De prijs is ontstaan om Alkmaarse ondernemers en ondernemingen te belonen voor onderscheidende, stimulerende of innovatieve invulling van het ondernemerschap in het afgelopen jaar.

Ondernemersgala

De prijs wordt op 3 juli 2017 uitgereikt tijdens het jaarlijkse gala van Ondernemend Alkmaar in de Grote Kerk in Alkmaar. Het bestuur van Ondernemend Alkmaar heeft geen zitting in de jury. Gijs Schot leg uit: “Met veel van de ondernemers die op de longlist en later de shortlist staan hebben wij contacten en sommigen zijn sponsor. Bij een waardevolle verkiezing als deze moet je elke schijn van betrokkenheid vermijden”.

Kernwoord transitie

De onafhankelijke jury heeft inmiddels een lange lijst opgesteld, waarin het kernwoord ‘transitie’ is. Dat kan zijn het verleggen van doelgroepen, het anders inrichten van de eigen bedrijfsvoering, een nieuw concept of product, maar ook een onderneming die heeft laten zien de crisis goed doorgekomen te zijn door zich aan te passen aan de eisen van deze tijd.

Stem op JASA

Tot en met 2 juli 2017 kunt u uw stem uitbrengen op JASA als 'Onderneming van het jaar'. Help ons mee naar de overwinning en stem op JASA. Klik hier om uw stem uit te brengen.

Bekijk hier al het andere nieuws over papieren verpakkingen.

Abonneer
Let me know if

0 Reactions
Inline feedbacks
See all reactions

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer