sealapparaat

JASA bezoekt het nationaal Export Event in Den Bosch

Op woensdag 3 oktober vond het Nationaal Export Event in Den Bosch plaats. Joost Somford en Sandra Pannekeet waren hierbij aanwezig. Bij binnenkomst liepen zij Sigrid Kaag Minister van Internationale Handel tegen het lijf. Samen met nog een genomineerde en een winnaar van vorig jaar spraken zij met haar over hun nominatie voor het Oranje Handelmissiefonds.

sealapparaat
Sandra Pannekeet met Sigrid Kaag Minister van Internationale Handel

Sigrid Kaag trapte het evenement af met het openingswoord en sprak over de beste manier om internationale handel te bevorderen. Verder sprak ze over hoe internationale handel expertise tijdens het event bij elkaar gebracht wordt en hoe internationale handel op politiek vlak wordt bevorderd en welke zaken je tegen kunt komen.

sealapparaat

De volgende keynote was van Jennifer van der Leegte, tweede generatie Directie van de VDL-groep met 99 maakbedrijven. Jennifers inspirerende en motiverende verhaal was voor Sandra heel herkenbaar als vrouw aan het hoofd van een familie-maakbedrijf.

sealapparaat

Voor Joost en Sandra was dit een nuttige dag om aanwezig te zijn gezien hun aanstaande vertrek naar Amerika voor het openen van de JASA vestiging in Amerika. Ook het Amerikaanse consulaat was op het event aanwezig. Het Amerikaanse consulaat kan helpen met het verkrijgen van inzichten en het leggen van contacten, maar ook bij concrete vragen kun je bij het consulaat terecht. Joost en Sandra hebben daar een aantal mensen ontmoet waarmee ze al eerder telefonisch contact hadden.

Tijdens het event waren ruim honderd landen vertegenwoordigd. Al met al een zeer nuttige en leuke dag voor JASA.

Bekijk hier al het andere nieuws over de AGF sector.

0 Reactions
Inline feedbacks
See all reactions

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer