bejo open days opendag beurs beurzen logo

INSPIRATIE TIJDENS DE BEJO OPEN DAGEN

Op ontdekkingsreis bij Bejo in Warmenhuizen. Dat kan tijdens de jaarlijkse Open Dagen van Bejo. Op dinsdag 27 september tot en met zaterdag 1 oktober. Onder het thema ‘Explore Bejo’s qualities’ kunnen klanten en relaties uit kennis opdoen over de kwaliteiten van Bejo. Op het gebied van veredeling, zaadverwerking, onderzoek en zo meer. En natuurlijk is het bij uitstek de gelegenheid Bejo’s groentegewassen en rassen van dichtbij te bekijken.

Gevarieerd assortiment en nieuwigheden

Eén van de bestemmingen van deze reis zijn de conventionele en biologische demonstratievelden. Bejo biedt bezoekers een frisse blik op sla bij het bekijken van de nieuwste rassen. Het gevarieerde assortiment van onder andere tomaten, paprika’s en augurken toont Bejo in de Fruit Crop tunnel. In de producttent vindt u informatie over de nieuwe B-Mox seed enhancing formula. Bejo’s nieuwste innovatie op het gebied van zaadverrijking. Vertegenwoordigers staan u graag verder te woord. U treft ook Bejo’s bekende gewassen zoals kool, wortel en ui op het Open Dagen terrein.

De Open Dagen staan altijd in het teken van inspiratie en kennisuitwisseling, voor bezoekers maar zeker ook voor Bejo zelf. Sales director Martin van der Voort motiveert: “Steeds veranderende wensen van telers, ketenpartners en consumenten. Zijn voor Bejo de belangrijkste inspiratie om voortdurend nieuwe, betere rassen aan ons assortiment toe te voegen. We hopen dan ook dat we tijdens de Open Dagen weer op uw mening en visie mogen rekenen zodat we deze mee kunnen nemen in onze veredelingsprogrammas.”

Nieuw versconcept

Maak tijdens de reis een tussenstop in de hoofdtent en op het demoveld. Hier toont Bejo haar innovatieve concepten. Ontdek bijvoorbeeld het nieuwste Bejo concept ‘Delicioni’. Verse ui die als bos van drie stuks gepresenteerd wordt. Bijzonder sappig en krachtig van smaak is. Delicioni vormt een interessante uitbreiding op het gangbare assortiment bewaaruien en stengeluien in de keten. Smaakvolle recepten en een aantal innovatieve concepten. Waaronder ‘Coolwrap’ en de smaakvolle ‘Kohrispy’ uit het gewas koolrabi zijn bovendien te proeven tijdens de kookdemonstratie.

De route van het zaad

Reis net als onze groentezaden door het Zaad Technologisch Laboratorium en de Zaadverwerking. Ontdek hoe kwaliteitscontroles zorgen voor Bejo kwaliteitszaad. In het Research Center worden deze dagen presentaties gegeven over Bejo’s ontwikkelingen op het gebied van onderzoek.

Demonstratieveld op de Bejo Open dagen

Demonstraties van mechanisatiebedrijven

Rondom de demonstratievelden tonen rond de 50 mechanisatiebedrijven een grote diversiteit aan innovaties op het gebied van teelt, bewaring, verwerking en verpakking van Bejo's gewassen. De bedrijven staan voor u klaar om u te informeren over hun producten en diensten. Ook is JASA hierbij weer van de partij als producent van innoverende verpakkingsmachines voor de AGF branche en specialist in weegtechniek.

Bejo Experience App

Download de Bejo Experience App en ervaar de Open Dagen ook interactief. De app verstrekt locatie gebonden extra informatie terwijl u Bejo aan het ontdekken bent. De Bejo Experience App is beschikbaar voor Android en iOS en gratis te downloaden via de welbekende stores en de website van Bejo.

Bekijk hier al het andere nieuws over de AGF sector.

Abonneer
Let me know if

0 Reactions
Inline feedbacks
See all reactions

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer