iFresh Fruit & Vegetable Industry Expo 2018

JASA op iFresh Fruit & Vegetable Industry Expo en Expo AgroAlimentaria

Deze week zal JASA aanwezig zijn op twee internationale beurzen samen met de JASA distributeurs. De eerste beurs is iFresh Fruit & Vegetable Industry Expo 2018 in China van 13 tot en met 15 november 2018 in het Changhai New International Expo Center. Deze beurs is gespecialiseerd in het verbinden van mensen uit de gehele groente- en fruitindustrie. JASA's Export Manager Natasja Boekel is aanwezig op de stand van onze distributeur Newtec China om JASA te vertegenwoordigen op standnummer A155. Op deze stand zal een JASA350 gedemonstreerd worden.

iFresh Fruit & Vegetable Industry Expo 2018
iFresh Fruit & Vegetable Industry Expo 2018

De andere internationale beurs is de Expo AgroAlimentaria Guanajuato 2018 in Irapuato Mexico van 13 tot en met 16 november 2018. Dit is een belangrijke AGF-beurs voor de Mexicaanse markt. JASA's Export Manager Wim van der Meulen zal aanwezig zijn op de stand van onze distributeur Rochin om JASA hier te vertegenwoordigen. U vindt de stand van Rochin op Interior Area A|511, A|539.

Benieuwd op welke (internationale) beurzen wij nog meer staan? Kijk dan ons overzicht met beurzen!

Bekijk hier al het andere nieuws over de AGF sector.

0 Reactions
Inline feedbacks
See all reactions

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer