Pensioen

Familiebedrijf JASA sluit 2018 af met een gezellig kerstfeest

JASA sluit het jaar af met een gezellig kerstfeest voor alle medewerkers!

Op donderdag 20 december sloten alle medewerkers van JASA het jaar af met een muzikaal kerstfeest bij de Koekenbier in Alkmaar. Onder het genot van een hapje en een drankje kon iedereen in een ontspannen sfeer gezellig bijpraten met elkaar. Tijdens deze bijeenkomst hield Piet Pannekeet nog een korte toespraak voor Thijs Dingerdis, die na 20 jaar trouwe dienst met pensioen ging.

Pensioen

Na het eten werd er een leuke muziekbingo georganiseerd, waarbij alle medewerkers in groepen werden ingedeeld, om samen met deze groep muziekfragmenten te raden. Piet Pannekeet had als een van de eerste een foute bingo en dat betekende een liedje zingen voor iedereen. Piet had geluk, want Willem, onze zingende Service Monteur uit Volendam, nam dit voor hem waar en de hele zaal stond gelijk op zijn kop. Uiteindelijk won het team van Piet, Eduard, Jolanda, Monika, Willem en Dennis de quiz en zij kregen een aantal muzikale prijzen, waaronder een mini kinderpiano, oortjes en een radiootje.

Al met al een welverdiende ontspannen en gezellige avond voor het complete team van JASA.

Tussen kerst en oud en nieuw is JASA beperkt open, maandag 24 en 31 december is JASA gesloten en genieten de medewerkers van een aantal gezellige dagen met vrienden en familie om vervolgens vanaf 2 januari weer klaar te staan voor alle klanten.

JASA wenst alle klanten en leveranciers een gezellig kerst en een fantastisch 2019 toe!

Wil je meer weten over JASA. Bezoek dan onze Nieuws Pagina. Of schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Kerstborrel JASA
Abonneer
Let me know if

0 Reactions
Inline feedbacks
See all reactions

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer