Familiebedrijf JASA naar Amerika

Familiebedrijf JASA begint haar USA avontuur

Het avontuur van familiebedrijf JASA gaat nu echt beginnen. Afgelopen zondagmorgen 28 oktober zijn Joost, Sandra, Florian, Luca en Tess (de oppas voor de kinderen) uitgezwaaid door familie en vrienden op Schiphol.

Familiebedrijf JASA naar Amerika

De aanloop naar het vertrek was een drukke en hectische maand voor Joost en Sandra. Alles stond in het teken van het vertrek naar Richmond in de USA. Op zaterdag 6 oktober was er een privé uitzwaaifeestje bij Joost en Sandra thuis. Vrienden, kennissen en familieleden waren uitgenodigd om Joost, Sandra en de kinderen gedag te zeggen. Het werd een drukte van jewelste, de twee taarten waren dan ook al snel op. In het kader van de reis naar Amerika waren er gelukkig wel genoeg hotdogs voor op de barbecue.

Vooraf was aan de gasten gevraagd om geen cadeaus mee te nemen. Als mensen toch iets mee wilden geven, werd er gevraagd om dit te doen in de vorm van een fotolijstje, zodat ze in Amerika een Friends & Family wall kunnen maken. Daar werd massaal gehoor aan gegeven. Het was een supergezellige dag met een lach en af en toe een klein traantje…

Joost Somford in verhuiscontainer
Verhuizing naar Amerika
Kinderen met Amerikaanse vlag

Er komt natuurlijk veel bij zo’n verhuizing kijken. Zoals bijvoorbeeld het laden van de spullen in de container om naar Amerika vervoerd te worden op 24 en 25 oktober. Dat werd gevolgd door een uitzwaaiborrel in de kantine van familiebedrijf JASA met alle medewerkers. Sandra: “We zijn er helemaal klaar voor en nu is het echt tijd om te vertrekken. We hebben er heel veel zin in!"

Afscheidsborrel Joost en Sandra bij JASA

Ondertussen worden de eerste reizen door familie en vrienden naar Richmond al voorbereid, dus Joost en Sandra zullen het niet alleen druk krijgen met het verkopen van Sleevers, maar ook met het entertainen van vrienden en familie!

Abonneer
Let me know if

0 Reactions
Inline feedbacks
See all reactions

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer