duurzaam verpakken sustainable packaging

Duurzaam verpakken in 2019: It’s all about paper

JASA kijkt vooruit naar jaar vol innovaties

2019 zal voor JASA in het teken staan van duurzaam verpakken. Met het thema 'It's all about paper' zal JASA grote stappen zetten in het verduurzamen van verpakkingsmateriaal. Iets waar we heel erg naar uitkijken!

JASA’s eerste grote innovatie van 2019 zal aangekondigd worden op de Fruit Logistica. Met het Bag-2-Paper™ verticale verpakkingsconcept zullen we daar nieuwe, 100% papieren* verpakkingen presenteren. Nu alvast een klein tipje van de sluier: voor de papieren verpakkingen stappen we af van sealen. Daarnaast presenteren we ook een nieuwe sleeve verpakking voor appels. Ook voor deze innovatie geldt: 100% papier*.

Nieuw Bag-2-Paper
Fruit Logistica, Bag-2-Paper

Duurzaam verpakken en innoveren

Naast de focus op duurzaam verpakken en papieren verpakkingen, blijven we natuurlijk ook verder innoveren. Daarbij blijven de wensen van onze klant het allerbelangrijkste. PMMI heeft daar onderzoek naar gedaan en presenteerde The Next Generation of Processing Equipment. De top zes van belangrijkste aandachtspunten van verpakkingslijnen van de toekomst zijn voor JASA een feest van herkenning: cleanability, faster changeover times, improved operator safety, energy efficiency, faster processing speed en easier serviceability. Dit is dus iets waar we dit jaar hard mee verder blijven innoveren.

Fruit Logistica, Bag-2-Paper
Appel sleeve 100% cardboard 100% recyclable, duurzaam verpakken, sustainable packaging

JASA goes USA

Een andere ontwikkeling die heel belangrijk is voor JASA in 2019, is ons kantoor in Richmond, Virginia in Amerika. Vanuit deze vestiging, geleid door Sandra Somford-Pannekeet, dochter van de oprichter van JASA, wordt hard gewerkt aan het vergroten van ons marktaandeel in de zogenaamde ‘ready to eat’ markt. Inmiddels hebben we een kantoor en een magazijn en kan de verkoop vanuit het Amerikaanse kantoor echt beginnen.

JASA Packaging solutions USA office in 2019

Dus genoeg om naar uit te kijken in 2019. De komende weken zullen we steeds meer laten zien rondom het thema ‘it’s all about paper’! Houd onze website in de gaten of volg ons op LinkedIn, Twitter en Facebook om niets te missen.

Bekijk hier al het andere nieuws over papieren verpakkingen.

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van de nieuwste innovaties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Contact_NL

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

0 Reactions
Inline feedbacks
See all reactions

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer