empack 2017 beurs beurzen verpackingsbeurs logo

15 JAAR EMPACK

De EMPACK is de belangrijkste verpakkingsbeurs in Nederland. En dit jaar heeft de EMPACK een feestje te vieren, de verpakkingsbeurs bestaat namelijk 15 jaar! Op 5 april, aansluitend aan de eerste dag, wordt er daarom een feestelijke exposantenborrel georganiseerd. Alle exposanten zijn uitgenodigd om dit heuglijke feit te vieren en tegelijkertijd te netwerken. Ook JASA is aanwezig op de EMPACK met haar laatste innovatieve verpakkingsoplossingen, de JASA 2-in-1 Pack en de JASA SLEEVER.

Ontmoet

Ontmoet eindgebruikers en inkoop beslissingsnemers die geïnteresseerd zijn in innovaties, nieuwe producten en technologieën die toegepast worden in de verpakkingsindustrie. Ze zijn op zoek naar oplossingen om de efficiëntie, productiviteit en veiligheid van hun producten te verbeteren, terwijl tegelijkertijd de kosten gedrukt worden.

Ontdek

EMPACK bedient de Nederlandse verpakkingscommunity. Tijdens deze vakbeurs kun je face-to-face zaken doen, nieuwe verpakkingstrends ontdekken, netwerken en je kennis vergroten tijdens de kennissessies.

Presentatie op EMPACK

Beleef

Beleef de sfeer van EMPACK gedurende 2 dagen. De gehele verpakkingscommunity komt hier bij elkaar in een ontspannen setting waar de laatste verpakkingsinnovaties te zien zijn, trends uitgebreid aan bod komen tijdens de kennissessies en waar legio netwerkmogelijkheden zijn. Onze verkoopadviseurs staan tijdens de beurs klaar om u te informeren en te adviseren over alle mogelijkheden van onze verpakkingsmachines en wij helpen u ook graag met nieuwe innovatieve plannen.

Bekijk hier al het andere nieuws over de AGF sector.

Abonneer
Let me know if

0 Reactions
Inline feedbacks
See all reactions

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer