Nominatie Packaging Awards 2019

JASA’s Bag-2-Paper™ is genomineerd voor de NL Packaging Awards 2019!

Vol trots kunnen wij melden dat onze Bag-2-Paper™ verpakking genomineerd is in de categorie Innovatie Techniek van de NL Packaging Awards 2019! Op donderdag 28 februari werd de voltallige lijst met genomineerden bekendgemaakt.

NL Packaging awards 2019

Op 14 februari vond de jurering van de NL Packaging Awards plaats. De 15 juryleden en 6 juryvoorzitters bogen zich deze dag over alle ingezonden verpakkingen voor de 12 verschillende categorieën; waaronder 7 design categorieën, 4 innovatie categorieën en 1 duurzame categorie.

Dit jaar waren er in totaal 141 inzendingen en de jury kon maar een beperkt aantal innovaties nomineren voor de awards.

Nominatie Packaging Awards 2019

Nieuwe innovatieve Bag-2-Paper™

We lanceerden de nieuwe Bag-2-Paper™ verpakkingen begin februari tijdens Fruit Logistica in Berlijn en de reacties waren zeer enthousiast. Voor Bag-2-Paper™ ontwikkelden we een revolutionaire nieuwe technologie voor onze verticale verpakkingsmachines.

Deze nieuwe verpakking is gemaakt van 100% papier*, zonder plastic coating en de verpakking wordt gesloten zonder te sealen. Daarnaast is deze ook nog eens 100% geschikt voor recycling. De Bag-2-Paper™ is hiermee een revolutie op het gebied van duurzaam verpakken.

Vooralsnog is de Bag-2-Paper™ verpakking geschikt voor het verduurzamen van uw verpakkingen voor droge producten. Denk hierbij aan aardappels, uien, knoflook, sjalotten, noten en bloembollen. En wij blijven natuurlijk deze nieuwe technologie door ontwikkelen.

Uitreiking NL Packaging Awards 2019

De uitreiking van de NL Packaging Awards 2019 vindt plaats op donderdag 16 mei tijdens een galadiner in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. De NL Packaging Awards worden dit jaar voor de vierde keer uitgereikt en worden in Nederland gezien als dé vakprijs voor de verpakkingsbranche.

Fingers crossed, wij hopen natuurlijk op 16 mei aanstaande tot winnaar in de categorie Innovatie Techniek te worden gekozen.

Bekijk hier de uitreiking van de NL Packaging Awards van 2018:

* Disclaimer beschikbaar op jasa.nl

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van de nieuwste innovaties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Laat een reactie achter