Fruit Logistica 2020

Fruit Logistica 2020

Zoals elk jaar kunt u ons ook in 2020 weer vinden op Fruit Logistica in Berlijn. De Fruit Logistica vindt plaats van woensdag 5 februari tot en met vrijdag 7 februari 2020. Het complete verkoopteam van JASA staat klaar in hal 9, stand D14 om al uw verpakkingsvragen te beantwoorden.

Wij demonstreren u daar onze award winnende Bag-2-Paper™ verpakking voor het verpakken van o.a. uw aardappelen en uien en er staan drie JASA Sleevers voor het verpakken van o.a. appels, tomaten en kiwi's in een papieren schaal met sleeve, zodat deze 100% geschikt zijn voor recycling.

Fruit Logistica 2020

Bag-2-Paper™

Bij JASA staat innovatie hoog in het vaandel. Daarom hebben we een revolutionaire nieuwe technologie voor onze verticale verpakkingsmachines ontwikkeld: Bag-2-Paper™! En het mooie is: het is 100% papier*, zonder plastic coating, de verpakking wordt gesloten zonder te sealen en is daardoor 100% geschikt voor recycling. Bag-2-Paper™ is daarmee een revolutie op het gebied van duurzaam verpakken.

Onze innovatieve Bag-2-Paper™ verticale verpakkingsmachine is uitermate geschikt voor het verduurzamen van verpakkingen voor uw droge producten zoals aardappels, uien, knoflook, sjalotten, noten en zaden, en bloembollen.

Als kroon op ons werk is de Bag-2-Paper™ op 16 mei 2019 beloond met de NL Packaging Awards 2019 in de categorie Innovatie en Techniek. De juryvoorzitter was lovend onze Bag-2-Paper™ verpakking: “Doorslaggevend voor het toekennen van deze prijs was de ontwikkelde techniek die leidt tot een nieuw verpakkingsconcept. Het principe van folie sealen is losgelaten en het alternatief is een zelfklevend systeem. Een ander sterk punt is de flexibiliteit. JASA is een terechte winnaar omdat het een innovatie betreft op een verpakkingsmachine die al decennia oud is”. En daar zijn wij natuurlijk ontzettend trots op!

JASA Sleever

De state-of-the-art Sleever is de perfecte allround oplossing voor al uw schalen. De in 2018 geïntroduceerde Sleever is ontworpen aan de hand van de eisen en wensen van de gebruiker: de Sleever verwerkt tot 100 schalen per minuut, heeft een zeer korte omsteltijd van minder dan 5 minuten, heeft een hygiënisch design en is zeer eenvoudig te bedienen. De Sleever is een compacte plug-and-play machine en daardoor toepasbaar in vrijwel elke verpakkingslijn.

JASA blijft constant innoveren. Vanuit de markt zien we een toenemende vraag naar duurzaam verpakken en recyclebare oplossingen. Daarom introduceerden wij vorig jaar op de Fruit Logistica een revolutionaire technologie voor het in schaal verpakken van appels en andere fruit- en groente producten die 100% geschikt is voor recycling. De sleeves zijn gemaakt van 100% karton* die geschikt is voor recycling en ze zijn in veel gevallen te gebruiken met uw huidige schalen. Daarmee vervangt de sleeve het folie materiaal wat nu gebruikt wordt om bijvoorbeeld appels, kiwi's en tomaten te verpakken. Daarnaast worden de producten razendsnel verpakt op de JASA Sleever. Kortom, het is dé oplossing voor schaal verpakkingen die 100% geschikt zijn voor recycling.

Fruit Logistica 2020

Tot ziens op Fruit Logistica 2020!

Wij ontmoeten u graag op de Fruit Logistica in Berlijn, halnummer 9. Geen tijd om de Fruit Logistica te bezoeken, maar wel interesse in onze verpakkingsoplossingen? Neem contact op met onze verkoopafdeling, zij informeren u graag over de verpakkingsmogelijkheden voor uw product(en).

Bekijk hier al het andere nieuws omtrent beurzen.

 

0 Reactions
Inline feedbacks
See all reactions

Über JASA

JASA Packaging Solutions steht für Innovation, Qualität und Flexibilität bei der Verpackungstechnik.

Datenschutzerklärung

Impressum

Haftungsausschluss

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dieses Feld dient zur Validierung und sollte nicht verändert werden.