Label & Closingmachine

JASA Packaging Solutions heeft ruim 35 jaar ervaring met verpakkingsoplossingen en in totaal honderden verpakkingslijnen gerealiseerd. JASA staat voor innovatie, kwaliteit en flexibiliteit in verpakkingstechnologie en bracht daarom de Label & Closingmachine op de markt.

Met de Label & Closingmachine worden (vleugel)schalen, zoals de vleugeltray, razendsnel gesloten. De stand alone machine is eenvoudig in bestaande verpakkingslijnen te integreren en kan voor allerlei soorten producten en maten verpakkingen worden gebruikt.

De voordelen van de Label & Closingmachine:

  • Compact
  • Inzetbaar in bestaande lijn
  • Kan als stand alone gebruikt worden
  • Verschillende sluitsystemen mogelijk
  • 100%* Kartonnen verpakking

De compacte machine bevat zowel aan de onder- als aan de bovenkant een etiketteerder, waardoor het mogelijk is om zowel boven, onder of aan beide kanten een label toe te voegen.

De machine kan voor diverse sluitmethodes toegepast worden:

  • Label(s)
  • Ritsen
  • Punch-lock sluiter
  • Dubbelzijdig tape

Meer weten over JASA’s Closing & Labelmachine?

Closing & Labelmachine

Label & CLosingmachine
Label & CLosingmachine

De Closing & Labelmachine: een compacte machine met een diversiteit aan opties

De Closing & Labelmachine is uitermate geschikt voor het verpakken van appels, peren, tomaten, kiwi, citrus, avocado`s en vele andere soorten groente en fruit. U kunt de etiketteerder tevens inzetten als marketingtool. Voor een optimale marketing en branding kunt u het label zelf printen.

De innovatieve sluitmachine is ontworpen aan de hand van de eisen en wensen van de gebruiker. De machine sluit tot 50 verpakkingen per minuut, heeft een zeer korte omsteltijd van minder dan 5 minuten en is zeer eenvoudig te bedienen. 

De Label & Closingmachine is een compacte plug-and-play machine en daardoor toepasbaar in vrijwel elke verpakkingslijn. Daarnaast is de machine energiezuinig en verdient zichzelf vaak binnen een jaar terug in vergelijking met manueel verpakken.

Meer weten over JASA’s Label & Closingmachine?

Neem contact op!

VOORDELEN VAN EEN LABEL & CLOSINGMACHINE

INZETBAAR IN BESTAANDE VERPAKKINGSLIJN
KAN ALS STAND ALONE MACHINE GEBRUIKT WORDEN
VERSCHILLENDE SLUITSYSTEMEN MOGELIJK
SNELHEID 60-100 P/M
OMSTELTIJD <3 MIN
KLEINE FOOTPRINT

ONZE KLANTEN

NEEM CONTACT OP

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer