KIWI VERPAKKINGSLIJNEN

Mooi fruit mag verpakt worden in een aantrekkelijk jasje met een luxe uitstraling. Daarom is de state-of-the-art JASA Sleever de perfecte allround oplossing voor al uw kiwi-schalen. Of u nou uw huidige schaal automatiseert met sleeven, of uw kiwi’s in een kartonnen schaal met een mooie sleeve verpakt, de stijlvolle sleeve zorgt voor een prachtig eindresultaat. De sleeves zijn gemaakt van karton en daarmee 100% geschikt voor recycling.

MEER WETEN OVER DE JASA SLEEVER?

Eenvoudig in uw bestaande
lijn te integrereren

Gebruiksvriendelijk

ROI veelal < 1 jaar in vergelijking
met handmatig sleeven

JASA ontwikkelde een revolutionaire nieuwe verpakkingstechnologie die het mogelijk maakt om kiwi’s te verpakken in een verpakking die 100% geschikt is voor recycling. Ook zijn de sleeves gemakkelijk te verpakken om uw huidige trays. Om het verpakken van uw kiwi’s zo makkelijk mogelijk te maken is de JASA Sleever flexibel in gebruik. U kunt wisselen tussen verschillende afmetingen van verpakkingen en kiwi’s. De omsteltijd bedraagt nog geen vijf minuten!

Meer weten over de duurzame verpakkingsoplossingen van JASA?
Klik hier om meer te lezen over de verpakkingsoplossingen voor kiwi’s.

JASA Capacity 100 icoon
VERWERKT TOT 100 SLEEVES PER MINUUT
JASA Changeover Time icoon
OMSTELTIJD VAN MINDER DAN 5 MINUTEN
JASA Small Footprint iconen
KLEIN
VLOEROPPERVLAKTE
JASA Smart Display icoon Nieuw
DUURZAME VERPAKKINGSOPLOSSING

KIWI VERPAKKINGSLIJNEN

Kiwi sleever

De compacte Sleever is eenvoudig te integreren in een bestaande verpakkingslijn. Wilt u uw kiwi’s in een tray met sleeve verpakken, of toch in een schaal met een deksel of topseal? De JASA Sleever kunt u voor diverse verpakkingsoplossingen gebruiken. En dat niet alleen, JASA kan de complete verpakkingsoplossing voor u verzorgen! En in die luxe en duurzame verpakking vallen uw kiwi’s meteen op in het schap.

Bij JASA kunt u terecht voor uw nieuwe complete verpakkingsoplossing. Afhankelijk van uw verpakkingsvraag bekijkt JASA of uw lijn moet worden uitgebreid met extra machines. Mogelijkheden hierin zijn bijvoorbeeld: een weegsysteem vulstations, punnet/clamshell ontnesters, dekselaar, transportbanden.

ONZE KLANTEN

NEEM CONTACT OP

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer