papierverpakkingen

JASA Packaging Solutions: marktleider en productleader op het gebied van papierverpakkingen

Duurzaamheid is geen trend, maar de nieuwe normaal. Ook JASA vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren aan het reduceren van plastic, en heeft daarom extra focus gelegd op papierverpakkingen. Met innovatie hoog in het vaandel streeft JASA er continu naar om voorloper te zijn in haar vakgebied, en ook op het gebied van papierverpakkingen heeft JASA een unieke plek in de markt veroverd. 

Paper-Vento®, Semoulin Packaging, cartoPaper. Alle papierverpakkingen - met en zonder sealen - die op de markt zijn kunnen uitstekend op de verticale verpakkingsmachines van JASA verwerkt worden. JASA heeft onderhand tientallen projecten met papierverpakkingen gerealiseerd, en nog meer in order staan.

Bag-2-Paper

Drie awards voor Bag-2-Paper verpakking van JASA

Naast de bovengenoemde verpakkingen kwam JASA in 2019 met een ware innovatie: de Bag-2-Paper™. Deze papierverpakking wordt gemaakt op de JASA verticale verpakkingsmachines zonder dat er geseald hoeft te worden, en heeft dus geen plastic coating aan de binnenzijde van de verpakking. Deze duurzame recyclebare verpakking heeft ondertussen al drie (!) awards binnen gesleept: de NL Packaging Award 2019, de Worldstar Packaging Award 2020 en de WorldStar Sustainability Award 2020

Fruit Logistica 2020

Bag-2-Paper

Bij de Bag-2-Paper™ is het principe van folie sealen losgelaten en wordt een labeltechniek toegepast. Dit brengt naast duurzaamheid een ander groot voordeel met zich mee: snelheid. De JASA machines verpakken razendsnel. En doordat er geen hitte gebruikt wordt om de verpakkingen te sealen, zijn de Bag-2-Paper™ machines ook nog eens heel energiezuinig. Deze duurzame verpakking is dan ook een gigantisch succes. 

Heeft u interesse in de  Bag-2-Paper™? JASA demonstreert de machine live van 5 tot en met 7 februari op Fruit Logistica. Team JASA verwelkomt u graag  in hal 9 bij stand D14!

Bekijk hier al het andere nieuws over papieren verpakkingen.

Abonneer
Let me know if

0 Reactions
Inline feedbacks
See all reactions

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer