HARD FRUIT VERPAKKINGSOPLOSSINGEN

COMPLETE VERPAKKINGSOPLOSSINGEN VOOR HARD FRUIT

COMPLETE VERPAKKINGS-OPLOSSINGEN VOOR HARD FRUIT

Steeds meer bedrijven in de AGF-sector willen duurzaam verpakken. Het viel JASA op dat trays met appels en peren nog werden verpakt met rekfolie, wat niet in deze duurzame tijd past. Daarom introduceerde JASA in 2018 de JASA Sleever voor appelverpakkingen. De JASA Sleever maakt het mogelijk om uw appels, maar ook peren en ander hardfruit, snel, duurzaam én plasticvrij te verpakken. Daarbij is de JASA Sleever razendsnel, ze kan tot wel 100 verpakkingen per minuut verwerken!

JASA levert én installeert de complete verpakkingslijn voor hardfruit: van de aanvoer van de producten, tot het wegen en verpakken van de schalen en al dan niet gerobotiseerd vullen van omdozen of pallets.

MEER WETEN OVER JASA'S
VERPAKKINGSLIJNEN VOOR HARD FRUIT?

MEER WETEN OVER JASA'S
VERPAKKINGS-LIJNEN VOOR HARD FRUIT?

Ontwerp je complete verpakkingslijn met één partner

Nauwkeurige razendsnelle wegers, minimale overgewichten

Hygiënisch design;
snel en makkelijk te reinigen

Uw appels en peren worden razendsnel gewogen en verpakt

Verpakkingen mogelijk van 100% karton, dus 100% geschikt voor recycling

HARD FRUIT: VERPAKT MET EEN
MILIEUVRIENDELIJKE MARKETINGSLEEVE

HARD FRUIT: VERPAKT MET EEN
MILIEU-VRIENDELIJKE MARKETING-SLEEVE

Met schappen vol verschillende soorten appels en peren wilt u natuurlijk dat uw hardfruit goed opvalt in het schap. Daar zijn de sleeves van JASA bijzonder geschikt voor. De sleeves zijn gemaakt van karton en daardoor 100% geschikt voor recycling. Door middel van een label wordt de sleeve aan de schaal bevestigd, waardoor de sleeve goed op zijn plek blijft zitten. Met de kartonnen sleeve blijven de appels en peren goed zichtbaar, maar is er ook veel ruimte voor marketing op de verpakking. Zo is de mogelijkheid voor een bij uw product passend packaging design. Er is genoeg ruimte voor logo’s, een recept, of een sterke claim omtrent milieuvriendelijkheid. De sleeve is een regelrechte eyecatcher waarmee uw product gegarandeerd opvalt in het schap.

Daarbij maakt JASA haar verpakkingsoplossingen zo flexibel mogelijk, ook voor natuurproducten. Die producten hebben niet allemaal dezelfde maat, daarom worden ze voor het verpakken op maat gesorteerd. Om verschillende maten en aantallen te verpakken zijn sleeves in meerdere maten nodig. Klanten die verschillende maten verpakken hadden daarom meerdere cassettes nodig om de juiste sleeve om de trays te schuiven. Daar bedacht JASA een flexibele oplossing voor. Om een wildgroei van cassettes te voorkomen werd er een nieuwe oplossing voor productfamilies ontwikkeld: de Flex-Cassette. Door deze ontwikkeling is er maar één cassette nodig voor vier, zes en acht appels in diverse maten.

Meer weten over de verpakkingsoplossingen voor hardfruit van JASA? U vindt er hier meer informatie over, of lees de ervaring van onze klant Biosüdtirol. U kunt ook contact opnemen, we beantwoorden graag al uw vragen!

COMPLETE VERPAKKINGSLIJNEN VOOR HARD FRUIT

COMPLETE VERPAKKINGS-LIJNEN VOOR HARD FRUIT

Maar bij JASA kunt u ook terecht voor uw nieuwe complete verpakkingsoplossing. Afhankelijk van uw verpakkingsvraag bekijkt JASA of uw lijn moet worden uitgebreid met extra machines. Mogelijkheden hierin zijn bijvoorbeeld: een multihead weegsysteem, punnet/clamshell ontnesters, dekselaar, en transportbanden. Ook de compacte JASA Sleever kan eenvoudig in bestaande lijnen worden geïntegreerd. De kartonnen sleeves kunnen in veel gevallen met de huidige schalen worden gebruikt, alleen het plastic wordt vervangen. Bij uw complete verpakkingslijn wordt ook gekeken naar de gewenste maten en geschikte verpakkingsoplossing. Labels of actiestickers aanbrengen? Met de complete verpakkingslijnen van JASA is het allemaal mogelijk. Ontwerp uw complete verpakkingslijn voor appels en peren met één betrouwbare partner: JASA Packaging Solutions.

VOORDELEN VAN EEN VERPAKKINGSLIJN
VAN JASA VOOR APPELS EN PEREN

NAUWKEURIG AFWEGEN EN TELLEN
ROESTVASTSTAAL
KLEINE VOETPRINT
HYGIËNISCH DESIGN; SNEL EN EN MAKKELIJK TE REINIGEN
ONDERHOUDS- EN GEBRUIKS-VRIENDELIJK
ROBUUSTE & BETROUWBARE VERPAKKINGSLIJN

Waarom onze klanten voor JASA kiezen

Van der Lem logo

“De vraag vanuit de markt is veranderd, klanten willen innovatieve en duurzame verpakkingen. Daarom kozen wij voor de Sleever van JASA".

ONZE KLANTEN

NEEM CONTACT OP

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer