GESNEDEN FRUIT
VERPAKKINGS OPLOSSINGEN

AUTOMATISCHE VERPAKKING - VERS GESNEDEN FRUIT

Wilt u uw gesneden fruit nauwkeurig afgewogen en in de door u gewenste porties verpakt zien? Dan bent u bij JASA aan het juiste adres. JASA is al jarenlang expert op het gebied van gesneden fruit verpakken en biedt hierin veel mogelijkheden. Zo kunnen gesneden stukjes hard fruit op JASA’s verticale verpakkingsmachine in zakjes worden verpakt, of wordt gesneden en zacht fruit nauwkeurig afgewogen, gemengd, en verpakt in luchtdichte schalen met een deksel of topseal. Een prachtige sleeve om de verpakking zorgt ervoor dat uw gesneden fruit gegarandeerd opvalt in het schap. 

MEER WETEN OVER JASA'S VERPAKKINGSLIJNEN VOOR GESNEDEN FRUIT?

Ontwerp je complete verpakkingslijn met één partner

Nauwkeurige wegers, minimale productweggave

Hygiënisch design; snel en makkelijk te reinigen

Onderhouds-
en
gebruiksvriendelijk

GESNEDEN FRUIT:
NAUWKEURIG GEWOGEN EN GEMENGD

Voorgesneden stukjes appel, blokjes mango, schalen met gemixt fruit. De voorverpakte zakjes en schalen fruit zijn populair onder consumenten. Om verpakkers bij die vraag te ondersteunen biedt JASA complete verpakkingslijnen voor het verpakken van gesneden fruit. JASA neemt de volledige verantwoordelijkheid voor het verpakkingsproces op zich; vanaf het wegen en eventueel mixen van het fruit, totdat het netjes verpakt is. Met wegers van Newtec wordt uw gesneden fruit bijzonder nauwkeurig afgewogen, waarbij gekozen kan worden voor één fruitsoort, of een mix van fruitsoorten. En dit gaat allemaal in een razendsnel tempo.

Meer weten over de verpakkingsoplossingen van JASA? Klik hier om meer te lezen over de verpakkingsoplossingen voor gemengd fruit.

COMPLETE VERPAKKINGSLIJNEN VOOR GESNEDEN FRUIT

Fruity Line

Bent u op zoek naar een horizontale verpakkingslijn, of is een verticale verpakkingslijn geschikter voor uw gesneden fruit? In alle gevallen kunt u bij JASA terecht voor uw complete verpakkingsoplossing. Afhankelijk van uw verpakkingsvraag bekijkt JASA of uw lijn kan worden uitgebreid met de beste opties. Mogelijkheden hierin zijn onder andere: een zeer nauwkeurige hogesnelheidsweger, vulstations, ontnesters, dekselaars en bijbehorende transportbaan. Bij deze complete verpakkingslijn wordt ook gekeken naar de gewenste maten en geschikte verpakkingsoplossing; bedrukt of onbedrukt folie, labels of actiestickers, met de complete verpakkingslijnen van JASA is het allemaal mogelijk.

En door de hoge kwaliteit van de verpakkingen blijft uw product supervers tot aan de klant!

VOORDELEN VAN EEN JASA-VERPAKKINGSLIJN VOOR VERS GESNEDEN FRUIT

NAUWKEURIGE WEGINGEN
SOEPELE PRODUCT BEHANDELING
ROESTVRIJ STAAL
HYGIËNISCH ONTWERP, GEMAKKELIJK EN SNEL TE REINIGEN
KLEINE VOETAFDRUK
ONDERHOUDS- EN GEBRUIKSVRIENDELIJK
STEVIGE EN BEWEZEN VERPAKKINGSLIJN

ONZE KLANTEN

NEEM CONTACT OP

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer