CPMA 2020 Toronto

CPMA 2020

Van 12 tot en met 14 mei staat JASA exportmanager Wim van der Meulen op de CPMA Convention & Trade Show in Toronto. U vindt Wim op de stand van onze distributeur Volm Companies, standnummer 800. Heeft u vragen over de verpakkingsmogelijkheden voor uw product(en)? Wim informeert u graag over onze verpakkingsoplossingen.

CPMA Convention & Trade Show in Toronto

De CPMA in Toronto wordt jaarlijks georganiseerd en is het grootste Canadese evenement in de fruit en groenten industrie met vele netwerk mogelijkheden en uiteraard wordt u door diverse bedrijven op de hoogte gesteld van de laatste innovaties van bedrijven over de hele wereld. De CPMA wordt georganiseerd in het Metro Toronto Convention Centre (South Building).

Bekijk de highlights van CPMA 2019 in onderstaande video om een beeld te krijgen van wat u in Toronto kunt verwachten .

Tot ziens op de CPMA in Toronto!

Wim ontmoet u graag op de CPMA in Toronto op de stand van onze distributeur Volm Companies. Heeft u geen tijd om deze beurs te bezoeken, maar bent u wel geinteresseerd in onze verpakkingsmachines? Neem dan contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer